上一頁下一頁
發新話題

上星期喺泰國 難忘的short trip

收藏  |  訂閱
131  26.1k

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-28 10:35 發表 查看引用來源
我話會,都係呃你啦!
高潮係成個人軟曬,嚟個吓係腦中一片空白!
做愛係要求雙方舒服,並唔係要求次次嚟高潮.
咁都係,不過有更好!😉

回覆 81# licklickson 的帖子

小朋友,女人唔同男人,男人射嗰吓先叫高潮
女人係唔同㗎

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-28 10:38 發表 查看引用來源
小朋友,女人唔同男人,男人射嗰吓先叫高潮
女人係唔同㗎
我都知!不過女人都唔係咁難高潮嘅!

回覆 76# licklickson 的帖子

之前咪講過囉,老公帶咗我去抓鳳筋呀嘛

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-28 10:40 發表 查看引用來源
之前咪講過囉,老公帶咗我去抓鳳筋呀嘛
真係咁正?其實係點樣?😉

回覆 83# licklickson 的帖子

時間,地點,心情,可以影響到所謂高潮嚟唔嚟

如果次次都要求要高潮先至滿意,咁老公返工攰,畀唔到高潮我,咁我係咪要去搵其他男人畀我呀?

好似上次按摩咁,有時諗返都會個濕,但唔可以要求成日有,因為要求越多就越危險

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-28 10:44 發表 查看引用來源
時間,地點,心情,可以影響到所謂高潮嚟唔嚟

如果次次都要求要高潮先至滿意,咁老公返工攰,畀唔到高潮我,咁我係咪要去搵其他男人畀我呀?

好似上次按摩咁,有時諗返都會個濕,但唔可以要求成日有,因為要求越多就越危險 ...
咁都係嘅!下次去泰國會唔會再試?

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-28 10:35 發表 查看引用來源
我話會,都係呃你啦!
高潮係成個人軟曬,嚟個吓係腦中一片空白!
做愛係要求雙方舒服,並唔係要求次次嚟高潮.
明白師姐🥰

回覆 87# licklickson 的帖子

睇情況囉
我唔會特別要求,但係老公要再去嘅,我又唔會反對。
如果真係再去,我諗我唔介意老公揸佢哋,但一定唔可以屌入去!
又或者,嗱!幻想咋!如果佢哋錫得我high,我估我會錫返佢哋,但只係會局限於波波同linlin!

老公一定唔可以插入其他女人身上,佢碌嘢只係屬於我,正如我身體只係屬於佢一樣

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-28 10:55 發表 查看引用來源
睇情況囉
我唔會特別要求,但係老公要再去嘅,我又唔會反對。
如果真係再去,我諗我唔介意老公揸佢哋,但一定唔可以屌入去!
又或者,嗱!幻想咋!如果佢哋錫得我high,我估我會錫返佢哋,但只係會局限於波波同linlin!

老公一定唔可以插 ...
咁果兩個技師正唔正?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆