上星期喺泰國 難忘的short trip

收藏  |  訂閱
19  26.1k

引用:
原帖由 gil_324 於 2023-11-26 22:49 發表 查看引用來源
系老師兄,師姐真係好正
你好師兄🙏🏾係呀⋯係⋯師姐身材真係冇得輸😍

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-28 09:45 發表 查看引用來源
見你咁有禮貌,破例一次40145079

wow。。。師姐頭幾張好正。。。好淫蕩😍😍😍都話師姐身材一流架啦😍😍😍

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-28 10:16 發表 查看引用來源
呢啲就上個禮拜去泰國嘅40145100

嘩⋯師姐啜得enjoy喎😍😍😍比老公扑獲勁😍😍😍飽哂啦?😍

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-28 10:25 發表 查看引用來源
點可以同班師姐師妹比吖
佢哋啲身材先係正
唔係呀⋯師姐有少少肉地⋯好嗱正囉😍😍😍

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-28 10:30 發表 查看引用來源
如果未試過今次喺泰國嘅經歷,我會話,一路隊草一路做,係最舒服嘅。
但係經歷完今次,我相信唔會有嘢再比今次更舒服更high
我咁大個女,連埋老公,total同三個男人上過床,未試過咁high ...
咪有性福囉😍😍😍咁咪次次都嚟到高潮?😍😍😍

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-28 10:31 發表 查看引用來源
係呀。有啲肉地正啲!😉
係呀⋯係😍勁好攬,扑嘢嗰陣啪啪聲⋯正😍😍😍

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-28 10:35 發表 查看引用來源
我話會,都係呃你啦!
高潮係成個人軟曬,嚟個吓係腦中一片空白!
做愛係要求雙方舒服,並唔係要求次次嚟高潮.
明白師姐🥰

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-28 10:55 發表 查看引用來源
睇情況囉
我唔會特別要求,但係老公要再去嘅,我又唔會反對。
如果真係再去,我諗我唔介意老公揸佢哋,但一定唔可以屌入去!
又或者,嗱!幻想咋!如果佢哋錫得我high,我估我會錫返佢哋,但只係會局限於波波同linlin!

老公一定唔可以插 ...
師姐⋯妳老公咁愛妳,一定只插妳一個啦🥰

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-28 11:11 發表 查看引用來源
希望啦!
所以我都唔會畀其他男人插
點睇師姐妳都唔會啦,妳咁愛妳老公🥰😘唔俾插⋯咁即係除插外嘅嘢就可以?😅🤣

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-28 11:33 發表 查看引用來源
你認為呢? 我個嘴我對波我妹妹,都只係屬於我老公。

你哋唔識我,唔會見到我真人,其實我post相都問過我老公先,老公有我呢個account佢會睇到你哋啲留言,佢會見到你哋讚我。
由於遮咗樣,我估老公覺得有我呢個叫做有身材,其他男 ...
師姐果然好愛老公🥰

前往最後回覆