上一頁下一頁
發新話題

每人都有一個大膽既諗法

收藏  |  訂閱
146  16.2k

引用:
原帖由 sexhoney 於 2023-11-28 12:21 發表 查看引用來源
人大左真係怯!
好認同!
後生玩得好激?😉

回覆 91# licklickson 的帖子

又唔係特別激,只係年少青春~
咩都夠膽玩同試…

引用:
原帖由 sexhoney 於 2023-11-28 12:34 發表 查看引用來源
咩都夠膽玩同試…
講得好啱
年少輕狂,
千金耗盡還復來。

老咗,真係有負擔,激嘅只在心裡想。

引用:
原帖由 sexhoney 於 2023-11-28 12:34 發表 查看引用來源
咩都夠膽玩同試…
咁有冇玩過乜嘢?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-28 11:51 發表 查看引用來源

嘩~~ 感動到呢 anyway 謝謝分享

即係總括而言, 先了解自己另一半o既喜好, 然後主動為佢去做
呢個方程式對男人女人都咁有用

老公o係床上俾我o既感動比較少, 但平時幾多o架而且係唔聲唔聲果隻,
我 ...
沖涼個陣手洗內衣褲,啲習慣咁熟口面嘅,究竟你地喺邊度學返黎。

女仕胸圍怕變型,內褲怕同出街衫痴埋洗我明,但男人都咁做真係少之又少。  蛇蛇你都調教得你隻佬好好👍🏻。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-28 11:51 發表 查看引用來源

嘩~~ 感動到呢 anyway 謝謝分享

即係總括而言, 先了解自己另一半o既喜好, 然後主動為佢去做
呢個方程式對男人女人都咁有用

老公o係床上俾我o既感動比較少, 但平時幾多o架而且係唔聲唔聲果隻,
我 ...
我有幫我女人用手洗UNDER同BRA🥰😆

引用:
原帖由 更年大叔 於 2023-11-28 13:06 發表 查看引用來源

沖涼個陣手洗內衣褲,啲習慣咁熟口面嘅,究竟你地喺邊度學返黎。

女仕胸圍怕變型,內褲怕同出街衫痴埋洗我明,但男人都咁做真係少之又少。  蛇蛇你都調教得你隻佬好好👍🏻。 ...
其他人唔知, 我本人係老媽子自細教o既
用內褲本身關係唔大, 關鍵o既其實係其他o野比如臭襪!
腳有腳汗味因為多細菌, 將內褲分開洗係避免其他衣物上o既細菌落在底褲然後進入下體

當然, 你亦可以話佢同我一齊之前已經活左將近三十年, 內衣褲同其他衫褲鞋襪撈埋洗左著左近三十年都冇事
反正呢個係我自小o既習慣啫

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-28 13:16 發表 查看引用來源
我有幫我女人用手洗UNDER同BRA🥰😆
咁抵鍚, 有冇洗乾淨先 會唔會幫人洗埋著過o既襪

好奇怪, 焗住左成日o既腳老公一除鞋就肯幫我舔
洗衫攞漏左對襪嗌佢順手幫我拎過o黎, 個仆街舉到遠一遠好似會泄漏輻射毒死佢o既咁

我平時冇咩必要唔會掂佢隻腳, 啜佢腳趾更加諗都唔駛諗
但係會幫佢洗波鞋擦皮鞋

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-28 13:35 發表 查看引用來源

好奇怪, 啜佢腳趾更加諗都唔駛諗  ...
有碌霹靂無敵大茶瓜咬乜嘢手指腳指都行開啦.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-28 13:26 發表 查看引用來源

其他人唔知, 我本人係老媽子自細教o既
用內褲本身關係唔大, 關鍵o既其實係其他o野比如臭襪!
腳有腳汗味因為多細菌, 將內褲分開洗係避免其他衣物上o既細菌落在底褲然後進入下體

當然, 你亦可以話佢同我一齊之前 ...
內褲有時會獨立自己洗, 洗衣機要定時做清洗, 確保桶內啲漬同細菌清除.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆