上一頁下一頁
發新話題

每人都有一個大膽既諗法

收藏  |  訂閱
146  16.1k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-11-28 13:41 發表 查看引用來源

內褲有時會獨立自己洗, 洗衣機要定時做清洗, 確保桶內啲漬同細菌清除.
多謝uncle 賜教 😁

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-28 17:55 發表 查看引用來源

多謝uncle 賜教 😁
貢懶禮貌有啲唔間, 我曉吖 !!

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-11-28 18:08 發表 查看引用來源

貢懶禮貌有啲唔間, 我曉吖 !!
咩意思呀你🙄
本宮一樣都係飽讀聖賢書㗎😁
除咗食吓煙講吓粗口之外都係一個好人🙂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-28 18:29 發表 查看引用來源

咩意思呀你🙄
鄉下話都睇得明, 可懶嘢.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-28 18:29 發表 查看引用來源

咩意思呀你🙄
食🚬同講粗口唔代表壞🤣因為本人都係😂

我會幻想喺人哋老公或男友面前屌佢老婆(會幻想兩種,一種是佢老公綠帽控想睇,另一種是淫妻自發性)因為自己性慾好強,會幻想畀佢老公或男友睇住我攪到佢條女噴晒水再屌到佢條女迷晒崩潰晒....睇住佢哋又酸酸感覺但又忍唔住好想睇自己另一半畀我屌到幾high嗰種爭扎,甚至乎睇到忍唔住自己喺邊旁打飛機....

引用:
原帖由 MTRwaterB 於 2023-11-29 10:53 發表 查看引用來源
我會幻想喺人哋老公或男友面前屌佢老婆(會幻想兩種,一種是佢老公綠帽控想睇,另一種是淫妻自發性)因為自己性慾好強,會幻想畀佢老公或男友睇住我攪到佢條女噴晒水再屌到佢條女迷晒崩潰晒....睇住佢哋又酸酸感覺但又忍唔住好 ...
真實會發生呢個情景嘅機會我覺得比較少,當然幻想係無限好

引用:
原帖由 MTRwaterB 於 2023-11-29 10:53 發表 查看引用來源
我會幻想喺人哋老公或男友面前屌佢老婆(會幻想兩種,一種是佢老公綠帽控想睇,另一種是淫妻自發性)因為自己性慾好強,會幻想畀佢老公或男友睇住我攪到佢條女噴晒水再屌到佢條女迷晒崩潰晒....睇住佢哋又酸酸感覺但又忍唔住好 ...
咁有冇真係試過?😉

回覆 108# licklickson 的帖子

試過一次,因為當時有個男的話想學點樣整到女方潮吹噴水,而當時佢唔識整,同佢女友都未試過,所以就約咗去酒店。個男嘅仲特登訓喺床上面,叫佢條女跨喺佢面近距離睇住我整到佢條女喺上面噴喺佢到成身成面都係,仲飲埋

引用:
原帖由 MTRwaterB 於 2023-11-29 11:28 發表 查看引用來源
試過一次,因為當時有個男的話想學點樣整到女方潮吹噴水,而當時佢唔識整,同佢女友都未試過,所以就約咗去酒店。個男嘅仲特登訓喺床上面,叫佢條女跨喺佢面近距離睇住我整到佢條女喺上面噴喺佢到成身成面都係,仲飲埋 ...
咁激?咁有冇屌埋?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆