上一頁下一頁
發新話題

每人都有一個大膽既諗法

收藏  |  訂閱
146  16.2k

引用:
原帖由 MTRwaterB 於 2023-11-29 11:28 發表 查看引用來源
試過一次,因為當時有個男的話想學點樣整到女方潮吹噴水,而當時佢唔識整,同佢女友都未試過,所以就約咗去酒店。個男嘅仲特登訓喺床上面,叫佢條女跨喺佢面近距離睇住我整到佢條女喺上面噴喺佢到成身成面都係,仲飲埋 ...
第一次學時我都係訓喺床上面, 自己女友跨喺我面近距離睇住條女喺上面噴到我成面成口都係水

引用:
原帖由 MTRwaterB 於 2023-11-29 11:28 發表 查看引用來源
試過一次,因為當時有個男的話想學點樣整到女方潮吹噴水,而當時佢唔識整,同佢女友都未試過,所以就約咗去酒店。個男嘅仲特登訓喺床上面,叫佢條女跨喺佢面近距離睇住我整到佢條女喺上面噴喺佢到成身成面都係,仲飲埋 ...
莫非你係教我潮吹手的佢 ?

回覆 112# 地捫香蕉 的帖子

係囉,我都正想問你😆你地係咪識

回覆 113# Misssexytong 的帖子

你見過依度嘅師兄未?

引用:
原帖由 MTRwaterB 於 2023-11-29 10:53 發表 查看引用來源
我會幻想喺人哋老公或男友面前屌佢老婆(會幻想兩種,一種是佢老公綠帽控想睇,另一種是淫妻自發性)因為自己性慾好強,會幻想畀佢老公或男友睇住我攪到佢條女噴晒水再屌到佢條女迷晒崩潰晒....睇住佢哋又酸酸感覺但又忍唔住好 ...
真實很難發生,除非對方係綠帽控。
溝人妻可能,但要人哋老公男友前攪女,
除非自己老婆都出呢一齊玩多P。

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2023-11-29 16:18 發表 查看引用來源
係囉,我都正想問你😆你地係咪識
過程極似, 實際唔肯定

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-11-29 18:12 發表 查看引用來源

過程極似, 實際唔肯定
咁你而家可唔可以令你老婆噴水?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-29 18:14 發表 查看引用來源
咁你而家可唔可以令你老婆噴水?😉
可以..........仲要係無限次, 無限噴

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-11-29 18:29 發表 查看引用來源

可以..........仲要係無限次, 無限噴
咁勁呀!😉

回覆 116# 地捫香蕉 的帖子

快d問下,相認下🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆