上一頁下一頁
發新話題

每人都有一個大膽既諗法

收藏  |  訂閱
146  16.1k

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2023-11-28 08:46 發表 查看引用來源
係自然會噴,卒lin會射出黎tim🤫
嘩⋯好正咁喎😍

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2023-11-28 08:46 發表 查看引用來源
係自然會噴,卒lin會射出黎tim🤫
如果一路做一路噴,好似好淫咁!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-28 08:53 發表 查看引用來源
如果一路做一路噴,好似好淫咁!😬
如果上又噴下又噴⋯咪重淫😍😆

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-28 08:54 發表 查看引用來源
如果上又噴下又噴⋯咪重淫😍😆
係喎、😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-28 07:54 發表 查看引用來源

點講呢...
回味, 係會囉; 比較則唔會
想唔想再持有, 唔諗
大概可以話係咁

因為呢, 我好愛好愛而家o既老公, 愛到咩都可以俾晒佢包括自己條命
講真o架, 如果有日兩個只能活一個, 我會毫不猶豫咁去死o黎保住佢
...
正所謂 一期一會。
不過,很多人不像師姐你咁清醒,
經常把回味和比較 混在一起,攪得自己生活不快樂。

回覆 75# 蛇貴妃 的帖子

我喺飛機度識我老公㗎
嗰陣時同個ex散咗,喺飛機度見到佢,佢行埋嚟坐咗喺我隔離。
諗住之後冇嘢啦,點先有人返工,佢竟然打電話去我公司!
之後仲嚟接我放工,冇幾耐就開始咗。

師姐講得啱,同佢一齊咁多年,唔會回味同比較囉,因為佢好唔公平。
無可否認,喺床上面佢真係畀我之前嗰啲好嘅,佢好識氹我,比驚喜我。
最重要係佢尊重我,之前都講過,有錢我同佢含,佢唔小心喺我個口度射咗。
我lur到lur唔切,仲想作嘔,之後好多年去都未試過,要求我口爆。每次佢想射都掹返出嚟,唔會射入我口入面。

其實我知佢係好想,但佢都唔敢做,就係因為尊重我。

所以我嗰次high到飛天,我幫佢吞,跟住再啜,佢真係好high㗎!

好似琴晚做,我同佢含緊,佢問我可唔可以射,我冇答佢,仲吮得更狠,最終梗係口爆啦!嗰種腥苦咸仲好勁,我冇lur出嚟,仲吞咗。
老公攬埋嚟同我打車輪,仲伸埋條脷入我個口度,嗰下真係感動,我知我老公真係好愛我

呢啲就係我同佢可以維持咁耐嘅原因,亦冇後悔同佢一齊。

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-28 10:10 發表 查看引用來源
我喺飛機度識我老公㗎

師姐講得啱,同佢一齊咁多年,唔會回味同比較囉,因為 ...
師姐同老公真係好sweet!😉

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-28 10:10 發表 查看引用來源
我喺飛機度識我老公㗎

妳同妳老公真SWEET😍

引用:
我喺飛機度識我老公㗎

嘩~~ 感動到呢 anyway 謝謝分享

即係總括而言, 先了解自己另一半o既喜好, 然後主動為佢去做
呢個方程式對男人女人都咁有用

老公o係床上俾我o既感動比較少, 但平時幾多o架而且係唔聲唔聲果隻,
我地大家結婚前早已搬出o黎獨居 (唔係同居, 我地一路都分開住)
果陣我上佢屋企, 真係呢..... 要長住o既話我會發癲囉
婚後搬埋一齊, 除非佢實在太過天理難容, 否則我都絕少出聲o既, 因為果d 係我個人o既生活習慣
如果我接受唔到眼前狀況, 去改變佢應該係我自己責任而唔係強迫人一定要按我果套生活囉, 我係咁認為
跟住唔知何時開始, 佢會食完飯會主動拖拖地板或者吸吓塵
洗衣籃入面忽然唔見晒佢d 底褲, 因為佢見我咁做於是有樣學樣, 每日沖完涼手洗埋先出o黎
呢樣佢冇錯係有問過我, 做乜要用手摔唔擲洗衣機一次過洗, 我有同佢講過但冇要求佢都要咁做
之前都係我執返佢d 底褲出o黎手洗晒佢o既, 忽然開始佢自己做返

類似就係呢d 啦, 對我本人有咩好處, 唔多囉, 除左少dd 家務要做之外
但背後意義重大, 就係眼前呢個人, 自願自覺咁去迎合你, 做d 讓你會覺得舒服稱心o既行為

人大左真係怯!
好認同!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆