上一頁下一頁
發新話題

每人都有一個大膽既諗法

收藏  |  訂閱
146  16.1k

每人都有一個大膽既諗法

好耐冇出post,入黎吹下水
講下大家心底裡大膽既諗法,但又唔係現實生活中做出黎既

我講先,我都係早一排先有咁既諗法
開一個群組(whatsapp又好,wechat又好,tg又好)徵幾個心儀既男人,但個群入面得我一個女人
之後慢慢熟絡左之後,就約出黎上房玩😏
事前群入面既男人諗下點樣聯手服侍我或者點樣玩弄我A_A

仲有其他想試,嫁!
例如買左家私,等師傅砌家私既時候引誘人啦
或者屋企有野要check要整,係到走下光😆

不過...緊係唔會實現呢個諗法啦
人大左...會怯😆😆

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2023-11-27 07:42 發表 查看引用來源

開一個群組(whatsapp又好,wechat又好,tg又好)徵幾個心儀既男人,但個群入面得我一個女人
之後慢慢熟絡左 ...
師姐好識玩喎🥰

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2023-11-27 07:42 發表 查看引用來源

之後慢慢熟絡左 ...
真空玩住震蛋係酒店引d酒店職員入房,次後暴露係佢地面前玩震彈,之後幫佢出火

叫外賣,著件底胸睡衣唔打底,比外賣仔慢慢尷尬睇

回覆 2# dttcalvin 的帖子

諗,天馬行空都得
做,就緊係笠水啦
如果早幾年,我應該都夠膽🤣

回覆 4# 賭神^^ 的帖子

呢個都唔錯,但依家好多呀姐送外賣😆

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2023-11-27 08:32 發表 查看引用來源
諗,天馬行空都得
做,就緊係笠水啦
如果早幾年,我應該都夠膽🤣
而家經驗豐富咗唔係應該會夠膽啲咩?😉

大膽諗法邊止一個
不過你講起家俬我先講第一單裝修工o既事

之前屋企隔離單位裝修, 幾個佬成日出出入入嘛
自己又八卦耐唔中走去窗邊睇吓人地搞乜
一開始真係單純睇個單位搞乜, 即係人地業主諗住整乜, 設計好唔好睇etc
果陣係夏天, 牆身乜鬼野拆得o既都拆晒, 個單位好自然就斷水斷電囉
熱到咩咁果幾條友就著背心o係入面整野整到成身汗
上得o黎o既唔係淫婦就係咸濕佬你地應該明白本宮見到之後諗乜

果幾個裝修佬其實幾nice 架! 污糟, 但做得呢d 正常囉, 出入撞到會點頭嗌聲早晨,
工具太多搭𨋢會讓我走先自己等下一部, 會傾一兩句同我 say sorry 因為製造左太多噪音,
會快手快腳做完晒d 野之後消失

我有幻想過, 佢地某日忽然敲我門入o黎借廁所, 而我自己正好沖完涼未著返好衫匆匆忙跑出o黎開門
又或者撞正一日酷熱天氣警告現正生效 etc, 因為叫做有過dd 交情, 宅心仁厚o既本宮不忍見到人地咁辛苦
拎幾支冰可樂濕毛巾過去支援一下辛勞工作o既壯男們
亦因為咁熱又知道入面肯定唔會有冷氣, 於是條褲有咁短得咁短tshirt 有咁薄得咁薄囉
跟住飲飲吓野同幾條友多p, 幫邊個含俾邊個插都已經諗埋

其他有時間再繼續..

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 08:55 發表 查看引用來源
大膽諗法邊止一個

一開始真係單純睇個單位搞乜, 即係人地業主諗住整乜, 設計好唔好 ...
有冇劇情,咁有畫面!😬
咁你有冇諗到濕晒?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 08:55 發表 查看引用來源
大膽諗法邊止一個

一開始真係單純睇個單位搞乜, 即係人地業主諗住整乜, 設計好唔好 ...
🐍師姐好有諗頭😆😆😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆