上一頁下一頁
發新話題

每人都有一個大膽既諗法

收藏  |  訂閱
146  16.1k

回覆 20# 蛇貴妃 的帖子

係㗎,見面嗰陣時啲身體接觸,都有無限幻想,都唔知係唔係引緊我

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 12:24 發表 查看引用來源

呢個我都唔知係性幻想定係咩啦
想當年有日o係街撞返個已經分o左手一段時間o既ex, 唔記得係因為咩事上o左佢屋企坐
齋坐咋冇發生其他o野! 佢屋企人都幾中意本宮而且好開通, 一排冇見仲好friendly
跟住我 ex 要去廁 ...
哩個ex攪得🐍師姐妳好舒服?🥰

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-27 12:36 發表 查看引用來源
哩個ex攪得🐍師姐妳好舒服?🥰
個個都舒服o架啦
就算開始果陣唔得都俾本宮調教到頭頭是道
所以咪更加遺憾囉, 冇技巧o既又有, 冇持久力o既又有, train 到人地七七八八之後又送o左出去益其他女人

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 12:24 發表 查看引用來源

想當年有日o係街撞返個已經分o左手一段時間o既ex, 唔記得係因為咩事上o左佢屋企坐
齋坐咋冇發生其他o野! 佢屋企人都幾中意本宮而且好開通, 一排冇見仲好friendly
佢條嘢好吸引你咩?😉

引用:
原帖由 Mrtap 於 2023-11-27 12:32 發表 查看引用來源
係㗎,見面嗰陣時啲身體接觸,都有無限幻想,都唔知係唔係引緊我
咁有冇試過返食?😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 13:02 發表 查看引用來源

個個都舒服o架啦
就算開始果陣唔得都俾本宮調教到頭頭是道
所以咪更加遺憾囉, 冇技巧o既又有, 冇持久力o既又有, train 到人地七七八八之後又送o左出去益其他女人 ...
🐍師姐連性愛導師都撈埋🤣🤣🤣

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-27 13:04 發表 查看引用來源
佢條嘢好吸引你咩?😉
唔係話條o野吸唔吸引

都話本宮on9 嘛! 懶係識得冧仔咁, 幫人含完我中意伏o係人地大脾,
一路索住陣漂白水味一路睇佢慢慢軟化, 望住支o野自言自語又要專登俾人聽到咁話 "呢支o野係我o架, 入面d 精都係我o架"
淨係可以擺入我個口, 淨係我一個可以吞落肚, 一滴都唔得俾另外一個女人...

係咁講講到自己都信以為真
然後忽然一日, 呢支野從今之後我唔可以再掂佢, 望一眼都唔得

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 13:19 發表 查看引用來源

唔係話條o野吸唔吸引

都話本宮on9 嘛! 懶係識得冧仔咁, 幫人含完我中意伏o係人地大脾,
一路索住陣漂白水味一路睇佢慢慢軟化, 望住支o野自言自語又要專登俾人聽到咁話 "呢支o野係我o架, 入面d 精都係我o架"
...
係男人聽到你咁講都冧死啦!😉

引用:

人生就係禁,我見返ex到依家都放唔低(1x年)每次見到都扮沒野但其實好失落

🥲🥲🥲🥲🥲🥲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆