上一頁下一頁
發新話題

每人都有一個大膽既諗法

收藏  |  訂閱
146  16.1k

回覆 30# nikeikit 的帖子

睇下出唔出到聲先....

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2023-11-27 14:15 發表 查看引用來源
睇下出唔出到聲先....
Ok ar 沒問題wo

回覆 1# Misssexytong 的帖子

異想天開嘅唔少,綺念最多嘅就係 有日屌到個重有少少姣嘅外母乸,帶埋佢去韓國做大對波。。。,重要老婆肯比我外母入門上床 做呀二。。。

有時諗落,我都幾 精蟲上腦。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-11-27 14:40 發表 查看引用來源
異想天開嘅唔少,綺念最多嘅就係 有日屌到個重有少少姣嘅外母乸,帶埋佢去韓國做大對波。。。,重要老婆肯比我外母入門上床 做呀二。。。

有時諗落,我都幾 精蟲上腦。。。 ...
外母好正咩?😉

回覆 34# licklickson 的帖子

普通啦,佢情格大開大合,對人又無乜避忌。。。,
做得外母,佢身材點keep都唔係年輕啦,對波墮吓就一定,幻想呢,梗係腦補幫佢做大做靚對波啦。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-11-27 15:16 發表 查看引用來源
做得外母,佢身材點keep都唔係年輕啦,對波墮吓就一定,幻想呢,梗係腦補幫佢做大做靚對波啦。。。 ...
咁點解要同外母?情意結?

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-11-27 15:16 發表 查看引用來源
做得外母,佢身材點keep都唔係年輕啦,對波墮吓就一定,幻想呢,梗係腦補幫佢做大做靚對波啦。。。 ...

引用:

引用:

回覆 36# licklickson 的帖子

橫掂係諗,呢樣似是最真實,但又係最有禁忌。。。,
玩外母上床,重要帶佢去隆胸咁張揚,荒死冇人唔知佢比人溝緊。。。

你話,真係出現,刺唔刺激先。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆