上一頁下一頁
發新話題

每人都有一個大膽既諗法

收藏  |  訂閱
146  16.1k

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-11-27 15:41 發表 查看引用來源
橫掂係諗,呢樣似是最真實,但又係最有禁忌。。。,
玩外母上床,重要帶佢去隆胸咁張揚,荒死冇人唔知佢比人溝緊。。。

你話,真係出現,刺唔刺激先。。。 ...
咁都係!不過如果係啲keep得fit但又堅貞果啲我會更有興趣!可以用溝嘅方法,或者用嘢要脅佢,由初初抗拒到之後半推半就,最後享受,好有征服感!😉

回覆 41# licklickson 的帖子

幻想嘅嘢,尼個過程我無諗咁細。
溝又諗過,強嘅都腦補過。。。

反而,腦補屌到外母上床,老婆比佢做呀二,外母同老婆點互動,呢樣攪到我最HIGH嘅。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-11-27 16:05 發表 查看引用來源
幻想嘅嘢,尼個過程我無諗咁細。
溝又諗過,強嘅都腦補過。。。

反而,腦補屌到外母上床,老婆比佢做呀二,外母同老婆點互動,呢樣攪到我最HIGH嘅。。。 ...
你好想試母女丼喎!😉

回覆 43# licklickson 的帖子

諗吓就得。。。哈哈!

試過去旅行,機上休息時,幻想隔離唔係老婆,係外母乸。。。,係機上指奸佢。。。,揸波挖閪濕吻。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-11-27 16:21 發表 查看引用來源
諗吓就得。。。哈哈!

試過去旅行,機上休息時,幻想隔離唔係老婆,係外母乸。。。,係機上指奸佢。。。,揸波挖閪濕吻。。。
咁有冇試過屌緊老婆幻想係外母?😉

回覆 45# licklickson 的帖子

咁又冇禾。。。,
可能我個腦嘅RAM唔夠用。。。,
一心難以兩用。。。

反而,有時諗過外母乸有冇出邊偷食過。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-11-27 16:38 發表 查看引用來源
咁又冇禾。。。,
可能我個腦嘅RAM唔夠用。。。,
一心難以兩用。。。

反而,有時諗過外母乸有冇出邊偷食過。。。
點解咁諗?佢慾求不滿?😉

回覆 47# licklickson 的帖子

又唔係,如果佢外表己經玉潔冰清,
我點幻想溝佢上床。。。

而且,熟女年齡,又有少少保養女人。。。,點會冇男人唔想食佢禾。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-11-27 16:59 發表 查看引用來源
又唔係,如果佢外表己經玉潔冰清,
我點幻想溝佢上床。。。

而且,熟女年齡,又有少少保養女人。。。,點會冇男人唔想食佢禾。
佢乜嘢年紀?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-27 17:03 發表 查看引用來源
佢乜嘢年紀?
詳細唔講啦,佢廿幾生我老婆。
我冧佢都會自帶美圖。。。,
何況,我腦內幻想又唔係今日先開始。。。。笑

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆