每人都有一個大膽既諗法

收藏  |  訂閱
10  16.1k

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2023-11-27 07:42 發表 查看引用來源
好耐冇出post,入黎吹下水
講下大家心底裡大膽既諗法,但又唔係現實生活中做出黎既

我講先,我都係早一排先有咁既諗法
開一個群組(whatsapp又好,wechat又好,tg又好)徵幾個心儀既男人,但個群入面得我一個女人
之後慢慢熟絡左 ...
師姐好識玩喎🥰

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 08:55 發表 查看引用來源
大膽諗法邊止一個
不過你講起家俬我先講第一單裝修工o既事

之前屋企隔離單位裝修, 幾個佬成日出出入入嘛
自己又八卦耐唔中走去窗邊睇吓人地搞乜
一開始真係單純睇個單位搞乜, 即係人地業主諗住整乜, 設計好唔好 ...
🐍師姐好有諗頭😆😆😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 12:24 發表 查看引用來源

呢個我都唔知係性幻想定係咩啦
想當年有日o係街撞返個已經分o左手一段時間o既ex, 唔記得係因為咩事上o左佢屋企坐
齋坐咋冇發生其他o野! 佢屋企人都幾中意本宮而且好開通, 一排冇見仲好friendly
跟住我 ex 要去廁 ...
哩個ex攪得🐍師姐妳好舒服?🥰

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-27 13:02 發表 查看引用來源

個個都舒服o架啦
就算開始果陣唔得都俾本宮調教到頭頭是道
所以咪更加遺憾囉, 冇技巧o既又有, 冇持久力o既又有, train 到人地七七八八之後又送o左出去益其他女人 ...
🐍師姐連性愛導師都撈埋🤣🤣🤣

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2023-11-28 07:57 發表 查看引用來源
會濕晒,都噴得好勁😆
請問師姐係咪試過?🥰

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2023-11-28 08:46 發表 查看引用來源
係自然會噴,卒lin會射出黎tim🤫
嘩⋯好正咁喎😍

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-28 08:53 發表 查看引用來源
如果一路做一路噴,好似好淫咁!😬
如果上又噴下又噴⋯咪重淫😍😆

引用:
原帖由 sim888 於 2023-11-28 10:10 發表 查看引用來源
我喺飛機度識我老公㗎
嗰陣時同個ex散咗,喺飛機度見到佢,佢行埋嚟坐咗喺我隔離。
諗住之後冇嘢啦,點先有人返工,佢竟然打電話去我公司!
之後仲嚟接我放工,冇幾耐就開始咗。

師姐講得啱,同佢一齊咁多年,唔會回味同比較囉,因為 ...
妳同妳老公真SWEET😍

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-28 11:51 發表 查看引用來源

嘩~~ 感動到呢 anyway 謝謝分享

即係總括而言, 先了解自己另一半o既喜好, 然後主動為佢去做
呢個方程式對男人女人都咁有用

老公o係床上俾我o既感動比較少, 但平時幾多o架而且係唔聲唔聲果隻,
我 ...
我有幫我女人用手洗UNDER同BRA🥰😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-28 18:29 發表 查看引用來源

咩意思呀你🙄
本宮一樣都係飽讀聖賢書㗎😁
除咗食吓煙講吓粗口之外都係一個好人🙂
食🚬同講粗口唔代表壞🤣因為本人都係😂

前往最後回覆