上一頁下一頁
發新話題

矮佬之道1129 R8 嫡愛心 雪勇神駒 魅力寶駒 電氣騎士

收藏  |  訂閱
59  1.3k

回覆 1# 矮佬 的帖子

狗哥話我都贏過好如意同主馬喎!

附件

回覆 11# 矮佬 的帖子

周三好少有兩父子都有馬出賽, 必有所求.

附件

R1 萬事有 歡樂好友 開心馬 奮鬥雄才

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2023-11-28 14:04 發表 查看引用來源
R1 萬事有 歡樂好友 開心馬 奮鬥雄才 (為甚麼要取開心馬呢?)

附件

其實大巫只出三件, 不過我都視三件為目標馬, 要睇吓準唔準先.

引用:
原帖由 矮佬 於 2023-11-27 14:53 發表 查看引用來源
如老麥係周三尾場食得出的話, 佢既地位已被肯定啦!
老麥現時啲賠率才似啲樣, 想成王要睇埋臨場走勢喎!

附件

練豬王大熱門係表情王, 但佢尾幾場都無馬出, 死硬. 馬會唔會死錯人, 咁快就封盤喎!

狗哥係其中一位不受潮水影响的狗, 有退有漲係潮水論, 佢可以退退退都得

引用:
原帖由 矮佬 於 2023-11-28 19:38 發表 查看引用來源
狗哥係其中一位不受潮水影响的狗, 有退有漲係潮水論, 佢可以退退退都得
明晚有可能係佢第三次無騎豬王做喎!

引用:
原帖由 矮佬 於 2023-11-28 14:04 發表 查看引用來源
睇吓呢張相便知道邊二件係童火黨馬.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆