上一頁下一頁
發新話題

矮佬之道1129 R8 嫡愛心 雪勇神駒 魅力寶駒 電氣騎士

收藏  |  訂閱
59  1.2k

引用:
原帖由 矮佬 於 2023-11-28 14:25 發表 查看引用來源
R1 萬事有 歡樂好友 開心馬 奮鬥雄才 (為甚麼要取開心馬呢?)
睇埋呢一張相便知道那一件係幫拖馬喎!

我睇超超比唔係贏在隻馬, 係贏在那個馬主, 猛人. 馬場都係俾面派對.

附件

狗哥有梅姐隻馬唔上, 走去上吹蕭隻馬, 成熱門, 不過孖寶飛有回落, 臨場再睇賠率有無再變, 可飛得.

引用:
原帖由 矮佬 於 2023-11-28 21:52 發表 查看引用來源
我睇超超比唔係贏在隻馬, 係贏在那個馬主, 猛人. 馬場都係俾面派對.
唔知胡楓是否馬主, 因佢係17屆華人傑出獎得主

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2023-11-28 22:40 發表 查看引用來源
唔知胡楓是否馬主, 因佢係17屆華人傑出獎得主
一舖縱橫胡楓唔係馬主, 所以唔洗俾面.

附件

如果係尾場見到呢位陶大宇仁兄出現的話, 雙葉隻馬都可以睇吓.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2023-11-28 23:09 發表 查看引用來源
如果係尾場見到呢位陶大宇仁兄出現的話, 雙葉隻馬都可以睇吓.
近鏡睇吓逃大雨先.

附件

我發覺賭馬都要同做私家偵探一樣, 係收集馬主資料, 即是人字拖.有智者同心之行係自己友.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2023-11-28 17:47 發表 查看引用來源
其實大巫只出三件, 不過我都視三件為目標馬, 要睇吓準唔準先.
你睇得到既野, 同樣別人都會睇到喎!

附件

我睇尾場老麥隻馬會成大熱門喎!

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆