上一頁下一頁
發新話題

矮佬之道1129 R8 嫡愛心 雪勇神駒 魅力寶駒 電氣騎士

收藏  |  訂閱
59  1.2k

引用:
原帖由 矮佬 於 2023-11-29 15:47 發表 查看引用來源
科摩多: 亞沈, 你唔恨得咁多喎! 我同老陳係好老友架!
有馬問我呢條友仔是否否前世入係條龍呀?

附件

黃面佬祖先有兩樣野都好勁, 一是陰陽學說, 一是經絡說, 連外國都要學習. 陰陽學就是有高有低, 有光有暗, 有貧亦有富, 唔係掃街揾鬼去做, 所以應無因果的存在, 因有遺存基因, 上代係壞人, 下一代就差不, 上一代是善者, 下一代應差不多, 因為人死邊處那人咁行閒去判審你的前世是好還是壞呢?

引用:
原帖由 矮佬 於 2023-11-29 16:32 發表 查看引用來源
黃面佬祖先有兩樣野都好勁, 一是陰陽學說, 一是經絡說, 連外國都要學習. 陰陽學就是有高有低, 有光有暗, 有貧亦有富, 唔係掃街揾鬼去做, 所以應無因果的存在, 因有遺存基因, 上代係壞人, 下一代就差不, 上一代是善者 ...
蘇哥係人唔係神, 因為十戒中係無一條係戒賭.
佛陀都係人, 唔係神, 只不過後世好多人信候. 我都有一啲信候, 因我係觀音兵, 上床時觀音成晚係我上面Racing.

最近研究馬主去馬 星期日爆灑善德班人   要番黎搵你學野

引用:
原帖由 於 2023-11-29 16:44 發表 查看引用來源
最近研究馬主去馬 星期日爆灑善德班人   要番黎搵你學野
吳老鬆唔係善德基金會員, 鄧鉅明就係, 不過佢無馬出喎.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2023-11-29 16:50 發表 查看引用來源
吳老鬆唔係善德基金會員, 鄧鉅艮就係, 不過佢無馬出喎.
星期日
善德之友團體<鄭穩偉-精益大師 孫啟烈 (澳華威威團體馬)肖潭平-中華盛景

今晚吳老鬆會唔會底出三江加上博士林超分馬

引用:
原帖由 於 2023-11-29 16:57 發表 查看引用來源

星期日
善德之友團體
鄭穏偉今晚有件中華英雄出就真.

引用:
原帖由 於 2023-11-29 16:57 發表 查看引用來源

星期日
善德之友團體
唔鬆同機司好老友, 因佢打得飛機多, 現時要睇係老麥哥那件貨.

附件

我有個老友佢賭馬最喜歡跟燈飛, 這都是一個賭馬贏錢的方法. 不過我覺得燈飛10樓下可信, 以上就要度過先. 好似澳華威威那一場就係. 因上面係神仙食得出, 所以下面碌野就有燈飛.

引用:
原帖由 矮佬 於 2023-11-29 17:25 發表 查看引用來源
唔鬆同機司好老友, 因佢打得飛機多, 現時要睇係老麥哥那件貨.
老麥哥是那個謝謝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆