上一頁下一頁
發新話題

飛常淫務 機遇 人夫機師家的夜窗

收藏  |  訂閱
75  17.9k

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-30 06:07 發表 查看引用來源
有冇機會睇吓師姐副靚身型?🥰😘
😅我記得你之前都有睇過以前post的相喎
更河況我不是靚身型

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-11-30 09:11 發表 查看引用來源
😅我記得你之前都有睇過以前post的相喎
更河況我不是靚身型
靚嘢緊係想一睇再睇😍😍😍😘😘😘邊個話師姐身型唔正😡😡😡🥰🥰🥰

睇到機場, 即係東涌那邊啦, 師姐都係住東涌呀, 方便去機長家喎

引用:
原帖由 寵物先生 於 2023-11-30 10:40 發表 查看引用來源
睇到機場, 即係東涌那邊啦, 師姐都係住東涌呀, 方便去機長家喎
我梗係唔係住東涌啦

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-11-30 11:10 發表 查看引用來源
我梗係唔係住東涌啦
我有朋友住東涌複式,天台睇住飛機升降但一D都唔嘈,非常寫意同正,呢個老友我識左廿年,我同佢講,係呢度扑野真係無敵,我估師妹當時應該都超正一流view同feel。

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-11-29 11:07 發表 查看引用來源
機師淫夫帶左我反佢屋企,佢推我上佢張床,超快除曬我D衫,我都唔輸蝕,幫佢解皮帶,除褲鏈,佢一手按我頭含佢鳩,佢忍唔住啦!佢帶套屌我!佢真係好曳,俾我發現解開窗廉,我好驚,佢就話冇人會見到架,不過對住個機場景又勁正既 ...
師姐可以玩到咁激好掂👍

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-30 11:18 發表 查看引用來源

我有朋友住東涌複式,天台睇住飛機升降但一D都唔嘈,非常寫意同正,呢個老友我識左廿年,我同佢講,係呢度扑野真係無敵,我估師妹當時應該都超正一流view同feel。 ...
真係好正架個景

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-11-30 13:34 發表 查看引用來源
真係好正架個景
師姐最近有冇開餐?🥰😘

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-30 13:35 發表 查看引用來源
師姐最近有冇開餐?🥰😘
冇開餐呀

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-11-30 13:34 發表 查看引用來源
真係好正架個景
係,望住飛機升降呢野超正,試諗下仲要唔嘈,實在唔錯。我果時去我朋友度玩,但我又純情地無諗住玩女,係成班人打機,因為複式兩層,男男女女係度上樓落樓又玩又食打機睇波,而家諗番起......有女生幫手起機都唔錯。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆