矮佬之道1203 唔知條女周三可否冧莊呢?

收藏  |  訂閱
25  685

日本城周日好似話大贈送, 得益者梗係隻狼啦!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2023-12-2 17:26 發表 查看引用來源
日本城周日好似話大贈勭, 得益者梗係隻狼啦!
講馬佬唱到行, 話有大贈送喎!

附件

有大姨媽到, 機司理應有表現才對.

附件

狗哥騎王有1.7, 差不多係取硬喎!

唔係嗎? 綠色好運都唱, 呢條講馬佬梗係同馬販好老友喎!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2023-12-2 23:49 發表 查看引用來源
唔係嗎? 綠色好運都唱, 呢條講馬佬梗係同馬販好老友喎!
企係馬主李身邊那位仁兄就是馬販.

附件

如果頭場隻狼孭飛俾架仔城的話而輸咗, 那麼認真有點那個?

網上馬經齊齊都唱不但僥倖, 是否可以僥倖入圍三甲跑過今日便知.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2023-12-3 07:34 發表 查看引用來源
網上馬經齊齊都唱不但僥倖, 是否可以僥倖入圍三甲跑過今日便知.
林伯: 河你, 為甚麼不騎我隻馬呀? 好多人都話有機會今日有三甲喎!河妖: 條女同你同鄉都要我上武士喎!

附件

Green Green Grass of home
The old hometown looks the same
As I step down from the train
And there to meet me is my mama and papa
Down the road I look and there runs Mary
Hair of gold and lips like cherries
It's good to touch the green, green grass of home
馬會睇嚟同以前一樣
當我下了火車時, 見到應總同佢班同事
我落到跑道時見到馬王,
佢頭上有一束髮, 好似架車離止一樣
最好就是摸一摸馬會草皮, 因為你同我都有份舖

前往最後回覆