上一頁下一頁
發新話題

今次真係瀨閪!!

收藏  |  訂閱
217  28.0k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-7 17:19 發表 查看引用來源
後生女乜都未試過一定啦!😉
系呀! 乜都未試過,等我調教,真係好好玩! 好似佢地未比人玩過乳頭,比我手口並用,睇住粒乳頭慢慢比我玩到凸起晒,真係好有滿足感!

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-12-8 11:17 發表 查看引用來源

系呀! 乜都未試過,等我調教,真係好好玩! 好似佢地未比人玩過乳頭,比我手口並用,睇住粒乳頭慢慢比我玩到凸起晒,真係好有滿足感!
呢啲係玩學生妹嘅樂趣,尤其是係乖乖女。未拍過拖果啲!如果係班長prefect仲正! 😉

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-8 11:05 發表 查看引用來源
興奮到個口都合唔埋😆😆😆跟住下面自動標水?😍😍😍😂😂😂
下巴跌落o黎, 即係你講o既口都合唔埋, 口合唔埋, 係因為想將棍棍塞入去
都話人地做愛之前之後要有味道囉!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-8 11:20 發表 查看引用來源
呢啲係玩學生妹嘅樂趣,尤其是係乖乖女。未拍過拖果啲!如果係班長prefect仲正! 😉
我D女友都係乖乖女,我都唔係拽,只不過系咸濕D。有D女友,系乖乖女,但系當我知道佢地有自慰經驗時,我就覺得特別興奮! 外表純情,其實滿腦子充滿性幻想。

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-12-8 11:28 發表 查看引用來源

我D女友都係乖乖女,我都唔係拽,只不過系咸濕D。有D女友,系乖乖女,但系當我知道佢地有自慰經驗時,我就覺得特別興奮! 外表純情,其實滿腦子充滿性幻想。 ...
呢啲就應該好易食!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 11:22 發表 查看引用來源

下巴跌落o黎, 即係你講o既口都合唔埋, 口合唔埋, 係因為想將棍棍塞入去
都話人地做愛之前之後要有味道囉!
我做愛前都要嘗吓陣鮑魚味架🥰😍😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-8 11:04 發表 查看引用來源
你咁了解佢!😬
用點心你都可以!
人地出過n 份包膠啦, 借d 依整份大餐先招呼老公飲飽食醉借酒精說話
玩埋一堆你估佢唔到o既玩意....

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 11:43 發表 查看引用來源

用點心你都可以!
人地出過n 份包膠啦, 借d 依整份大餐先招呼老公飲飽食醉借酒精說話
玩埋一堆你估佢唔到o既玩意....
咁又係!😉
係咪你教佢?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-8 11:45 發表 查看引用來源
咁又係!😉
係咪你教佢?😉
冇, 果d 真係唔關我事
佢教返我轉頭添! 有次食corn dog, 匿埋o係角度睇住佢成支入晒咁滯!!
入喉嚨咋你唔好諗左去第二度!

條友仲話好簡單但我都係仲未得

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 10:58 發表 查看引用來源

即係本宮個好老婆一樣果種女人!
多謝你讚美我老婆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆