上一頁下一頁
發新話題

今次真係瀨閪!!

收藏  |  訂閱
217  28.0k

引用:
原帖由 angelwong709 於 2023-12-18 13:37 發表 查看引用來源
習慣下就得架啦
師姐未遇到合適對手啫🥰

引用:
原帖由 angelwong709 於 2023-12-18 13:56 發表 查看引用來源
呢d唔講啦
約到出嚟攪到到喉唔到肺呢?🥰😆

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-18 17:11 發表 查看引用來源
係🐍🐍妳啲腳趾嘅話⋯沖涼前或後都想逐隻啜甚至連趾罅都奶埋😍😍😍
對住個個都係咁講㗎啦你
真係信你一成蛇都死🙄

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-18 12:01 發表 查看引用來源

皇上最喜歡你出完街即刻原汁原味就奶 ?
直頭係果個你用盡畢生本領炮製最豐盛嘅一餐飯俾你老婆食
佢咬一啖之後做出一個你會覺得冧到爆,
一模一樣嘅果個表情 😑

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-18 17:26 發表 查看引用來源

直頭係果個你用盡畢生本領炮製最豐盛嘅一餐飯俾你老婆食
佢咬一啖之後做出一個你會覺得冧到爆,
一模一樣嘅果個表情 😑
咁皇上有冇特別要求過叫你兩日唔沖涼比佢奶

你地應該好喜歡夏天

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-18 17:21 發表 查看引用來源

對住個個都係咁講㗎啦你
真係信你一成蛇都死🙄
NO。。。只對住🐍🐍🥰😘

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-18 17:34 發表 查看引用來源

你地應該好喜歡夏天

-- 殺左佢都似! 兩日唔沖涼點訓呀
最長時間冇沖涼應該一日半多dd, COVID 前一次去旅遊,
出發當日朝早仲如常返工加十幾個鐘飛機加到達之後直踩玩到夜晚然後再做愛
後生嘛果陣, 而家老啦, 搞唔掂 當時我地都係照奶然含
可能真係你地所講o既外遊因素吧, 一剝褲啫啫真係超大陣味, 但果刻好興奮仲覺得好好味愈啜愈想啜囉
依稀記得差d 仲啜到皇上射埋, 就係唔捨得鬆口

你地應該好喜歡夏天

-- 本宮未曾開始有性經驗之前已經係個中意夏天o既人
既中意曬太陽, 又中意流汗, 亦中意打風落雨時窗外o既聲音, 同埋落完傾盤大雨之後o既氣味

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-19 06:26 發表 查看引用來源

-- 殺左佢都似! 兩日唔沖涼點訓呀
最長時間冇沖涼應該一日半多dd, COVID 前一次去旅遊,
出發當日朝早仲如常返工加十幾個鐘飛機加到達之後直踩玩到夜晚然後再做愛
...
咁即係🐍🐍都一樣。。。一除底褲都大味。。。挑起皇上性慾😍😍😍

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-19 06:32 發表 查看引用來源
咁即係🐍🐍都一樣。。。一除底褲都大味。。。挑起皇上性慾😍😍😍
唔知啦 男士們為本宮口交, 就算係原汁原味我o既感覺其實亦係就咁而已,
可能因為潛意識中仲係有少少怕燜親對方卦 亦有可能係呢d moment 佢o既動作,
因為慾火焚身o既關係變得猴禽, 呢樣o野早已習慣囉

至於舔腳, 同本宮稍為熟少少o既男性都知我有幾緊張我心愛o既高跟鞋
睇住男人將我放低, 好小心翼翼咁幫我除鞋輕輕放下然後先鍚我對腳
果種公主般o既待遇比口交更快更易令本宮融化囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-19 09:15 發表 查看引用來源

唔知啦 男士們為本宮口交, 就算係原汁原味我o既感覺其實亦係就咁而已,
可能因為潛意識中仲係有少少怕燜親對方卦 亦有可能係呢d moment 佢o既動作,
因為慾火焚身o既關係變得猴禽, 呢樣o野早已習慣囉 ...
咁會唔會未奶已經濕晒?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆