上一頁下一頁
發新話題

今次真係瀨閪!!

收藏  |  訂閱
217  28.0k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-7 14:39 發表 查看引用來源

咁究竟係水多夠滑舒服d, 定係水少磨擦度高舒服d ?

同老公無套拮拮, 佢好似愈o黎愈持久o既
喺男嘅角度嚟講水滑,應該會持久啲

水少,調返轉頭肯定唔會咁持久
你問我如果自私啲嘅一定係後者

好鍾意奶,講起口水分泌多咗
好鍾意個頭俾兩條大脾夾住,兩隻手揸波波,奶到佢典下典下,奶到興起會奶埋後門,即刻會叫埋出嚟
不得了,今晚又返去奶下先

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-7 14:39 發表 查看引用來源

咁究竟係水多夠滑舒服d, 定係水少磨擦度高舒服d ?

同老公無套拮拮, 佢好似愈o黎愈持久o既
緊係手多夠滑再夠緊啦,我同老婆都係無套,多水滑又緊真係好正

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-7 14:56 發表 查看引用來源
呢個係奶佢哋最開心嘅結果!奶到佢哋高潮仲正!😉
有試過呀! 佢地未試過比人瀨粒核,瀨下就好敏感,好易到高潮!

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-12-7 17:15 發表 查看引用來源

有試過呀! 佢地未試過比人瀨粒核,瀨下就好敏感,好易到高潮!
後生女乜都未試過一定啦!😉

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-7 15:05 發表 查看引用來源

喺男嘅角度嚟講水滑,應該會持久啲

水少,調返轉頭肯定唔會咁持久
你問我如果自私啲嘅一定係後者
如果呢,想體驗一次乾拮…
有冇辦法做得到?🥹

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-7 19:21 發表 查看引用來源

有冇辦法做得到?🥹
對妳好難架喎⋯🐍🐍妳水塘咁😍🤣

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-8 06:03 發表 查看引用來源
對妳好難架喎⋯🐍🐍妳水塘咁😍🤣
咁其實又未至於卦 本宮好少濕到滴出o黎, 之前講過o架不外乎係一種見到某d 人某d 時候, 心入面一種好似蟻咬感覺o既比喻啫
雖然滴唔出o黎但入面係好滋潤o架, 要啜可以啜到出o黎俾皇上消暑解渴用

其實就算好似av 咁埋身時淨係幫男人口交然後就插入去, 都好難插得本宮會覺得痛囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 08:50 發表 查看引用來源

咁其實又未至於卦 本宮好少濕到滴出o黎, 之前講過o架不外乎係一種見到某d 人某d 時候, 心入面一種好似蟻咬感覺o既比喻啫
雖然滴唔出o黎但入面係好滋潤o架, 要啜可以啜到出o黎俾皇上消暑解渴用

其實就算 ...
咁試吓四秒即入,一見面唔做前戲即刻插入,可能會未濕,試到乾插!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-7 19:21 發表 查看引用來源

有冇辦法做得到?🥹
其實我老婆乾都係嗰一陣,之後都會變濕

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆