上一頁下一頁
發新話題

今次真係瀨閪!!

收藏  |  訂閱
217  28.0k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-4 13:24 發表 查看引用來源

可以, 但要俾d 時間本宮好好組織撰寫論文
收到⋯🐍🐍教授😂😂😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-1 14:08 發表 查看引用來源

呵呵呵呵呵今次錯L 晒 , 奶到本宮癲晒o既其實係一個女人
老公條脷, ok 啦! 佢識啜豆已經非常非常好

男人嘛, 賣點從來都唔係o係條脷上面!

佢用條脷督我, 最準確o既形容應該係叫做督到人情迷意亂 好舒 ...
查實 les 作戰一次隨時可以互奶互挖五六粒鐘, 麻甩望塵莫及.......

每次扑野前比條仔瀨閪瀨都hi先屌

引用:
原帖由 loverandlover 於 2023-12-5 16:42 發表 查看引用來源
咁師姐咪奶閪嚟一次高潮⋯扑又一次高潮囉😍😍😍

引用:
原帖由 loverandlover 於 2023-12-5 16:42 發表 查看引用來源
其實做一個色情按摩,比起舐閪更加有效

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-6 09:14 發表 查看引用來源

其實做一個色情按摩,比起舐閪更加有效
吓? 我以為含吹瀨啜本身就係色情按摩o既其中一個部份!

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-11-30 18:45 發表 查看引用來源
大家無睇錯,今次真係瀨閪!
因為想同咁多位靚仔靚女傾下瀨閪^^

小弟第一次瀨閪可以由初戀講起,其實當時我地一對小戀人乜都唔識,又無乜性經驗,開頭我地都係摸摸揸揸,用傳教士體位完事。
之後開始玩下花式,坐蓮呀,狗仔呀咁。
...
我都鐘意瀨西,瀨條女粒核,睇住條女比我瀨到慶晒,流晒汁,忍唔住叫咗出聲,真系勁正!

我女友同以前D女都係學生妹,之前未試過比人瀨西嘅滋味,第一次都系勁怕醜,又話唔好,好多時都係要半推半就,我主導要佢擺乜野姿勢比我瀨,真系好興奮!

至於姿勢,好多都玩過,條女騎乘我面上,M字開脚,狗仔姿勢等,好似以下圖示..

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-12-6 13:50 發表 查看引用來源

我都鐘意瀨西,瀨條女粒核,睇住條女比我瀨到慶晒,流晒汁,忍唔住叫咗出聲,真系勁正!

我女友同以前D女都係學生妹,之前未試過比人瀨西嘅滋味,第一次都系勁怕醜,又話唔好,好多時都係要半推半就,我主導要佢擺乜野姿勢比我瀨,真系 ...
學生妹真係正,妹妹粉嫩,又敏感又多水!師兄真係識食!😉

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-12-1 12:08 發表 查看引用來源
查實伸條脷入陰道又巧唔巧呢 ?
識瀨就瀨條界,唔識就瀨成塊....

引用:
原帖由 ICE‧BALL 於 2023-12-6 17:04 發表 查看引用來源

識瀨就瀨條界,唔識就瀨成塊....
咁豆豆呢?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆