上一頁下一頁
發新話題

今次真係瀨閪!!

收藏  |  訂閱
217  27.8k

今次真係瀨閪!!

大家無睇錯,今次真係瀨閪!
因為想同咁多位靚仔靚女傾下瀨閪^^

小弟第一次瀨閪可以由初戀講起,其實當時我地一對小戀人乜都唔識,又無乜性經驗,開頭我地都係摸摸揸揸,用傳教士體位完事。
之後開始玩下花式,坐蓮呀,狗仔呀咁。
直到有一次進展到初戀女友第一次用口含落我到!!嘩~~唔含又自可,一含之後先真正
知咩叫享受,其實某情度上,用口仲爽過小西,因為用口可以控制節奏,用脷尖又可以刺激龜頭既唔同部位,再唔係既可以成支含落口,又溫暖又有口水既濕潤,其實仲舒服過小西^^
之後每次我地曳曳時,初戀都會用口服侍下我先,咁久而久之,覺得佢都肯用口含我碌野,我無理由咁自私唔肯用口服侍返佢嫁~~
所以好快就踏上左鐘意瀨閪既不歸路。

傾住咁多先,稍後再傾,其實我開post係想同咁多位分享下瀨閪心德
歡迎無論係鐘意瀨閪既,或者鐘意比人瀨既都入黎吹下水^^

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-11-30 18:45 發表 查看引用來源

小弟第一次瀨閪可以由初戀講起,其實當時我地一對小戀人乜都唔識,又無乜性經驗,開頭我地都係摸摸揸揸,用傳教士體位完事。
...
乃西好正架,望住條女有幾享受,乃到佢慶晒出晒水,佢仲要㩒住你個頭叫你唔好停😋

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-11-30 18:45 發表 查看引用來源

...
奶閪係必有嘅環節😍😍😍

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-30 19:19 發表 查看引用來源
乃西好正架,望住條女有幾享受,乃到佢慶晒出晒水,佢仲要㩒住你個頭叫你唔好停😋
禁頭奶閪⋯⋯正呀😍😍😍

今晚會同老婆搞野,又有閪瀨

老婆由討厭瀨到佢慾罷不能

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-11-30 21:33 發表 查看引用來源
今晚會同老婆搞野,又有閪瀨
早晨師兄⋯琴晚係咪奶到阿嫂HIGH HIGH呢?💪🏾😂

唔可以話係討厭, 不過一開始真係有種唔知點o既抗拒
幫男人含本宮唔介意, 可能係個姿勢o既問題卦
男人俾人含企定定或者訓平就得, 女人俾人奶則要擘到對腳有咁開得咁開,
至少我初期接觸到o既av 係咁, 於是覺得女人被人口交個畫面怪怪, 冇乜美感囉

真心中意同渴望被奶大概要到第二定第三任男朋友, 之前唔係冇俾人奶過,
但唔會心諗到 "我想你奶我" 咁樣, 佢要我會俾, 佢唔奶我亦唔會覺得有咩問題
果陣本宮已經會幫人含, 有吞過精, 吞人地o既體液我唔介意只要我中意果個人o既話
但就係唔係咁想俾人吞自己果d
口交姿勢係一回事, 有搞過o野都知道自己只要有得性興奮都必然下面會有分泌o架啦
唔需要等到高潮都會俾人食到d 體液, 所以叫做心理上有d 顧忌囉

後來果個ex 點樣令我愛上被口交, 主要係因為佢搞o野非常之有passion   
拍過幾次拖, 年齡都有返咁上下啦, 生活上獨立又叫做有幾個臭錢, 隨時同男朋友出去玩唔係問題
由打車輪到互舔全身到進入成套動作, 好多時都係o係身水身汗o既情況下完成
佢係第一個會兜口兜面同本宮講話好喜歡我身體同身上陣味o既人
呢位人士甚至會同女人玩啫啫一樣   即係同佢有親密舉動o既時候,
佢會對你身上d 敏感部位, 包括乳頭, 洞穴, 腳趾 etc, 捧住觀察同把玩好長好長時間
換句話講唔係得把口冧你, 真係行動上證明俾你睇到你身體在佢眼中o既魅力囉
而且佢食o野仲要係有聲o既添   包括瀨西同啜本宮腳趾都會自己 "唔~~唔~~~" 咁樣
好似好好味好enjoy   我之前所介意o既, 其係係介意人地介意自己,
既然人地都咁享受, 俾到我o既就只有對自己身體更多o既自信, 哪怕再姣d 淫蕩d 都冇所謂

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-1 07:23 發表 查看引用來源
早晨師兄⋯琴晚係咪奶到阿嫂HIGH HIGH呢?💪🏾😂
無一次瀨得唔high,,haha
晏D有時間同大家分享

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-1 07:41 發表 查看引用來源
唔可以話係討厭, 不過一開始真係有種唔知點o既抗拒
幫男人含本宮唔介意, 可能係個姿勢o既問題卦
男人俾人含企定定或者訓平就得, 女人俾人奶則要擘到對腳有咁開得咁開,
至少我初期接觸到o既av 係咁, 於是覺得女人 ...
講得無錯,其實搞野果陣要相方都享受,無論係服侍人果個抑或被服侍果個都要懂得享受當中既過程,就好似娘娘咁講,瀨人地果個都要瀨到啜啜聲咁先好玩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆