上一頁下一頁
發新話題

今次真係瀨閪!!

收藏  |  訂閱
217  27.9k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 08:50 發表 查看引用來源

咁其實又未至於卦 本宮好少濕到滴出o黎, 之前講過o架不外乎係一種見到某d 人某d 時候, 心入面一種好似蟻咬感覺o既比喻啫
雖然滴唔出o黎但入面係好滋潤o架, 要啜可以啜到出o黎俾皇上消暑解渴用

其實就算 ...
我老婆基本上幫我含,佢就會濕

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-8 09:31 發表 查看引用來源

我老婆基本上幫我含,佢就會濕
正吖!可以含到硬就自己坐上去!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-8 09:32 發表 查看引用來源
正吖!可以含到硬就自己坐上去!😬
我老婆而家係屬於內斂淫底嗰一種

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-8 09:40 發表 查看引用來源

我老婆而家係屬於內斂淫底嗰一種
即係點?😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 08:50 發表 查看引用來源

咁其實又未至於卦 本宮好少濕到滴出o黎, 之前講過o架不外乎係一種見到某d 人某d 時候, 心入面一種好似蟻咬感覺o既比喻啫
雖然滴唔出o黎但入面係好滋潤o架, 要啜可以啜到出o黎俾皇上消暑解渴用

其實就算 ...
多水到可以啜出啜解渴😍😍😍羨慕死妳老公😍😍😍咁搵日試吓唔好前奏、唔好攬攬錫一嚟就除底褲即插⋯咁🐍🐍可能會試到乾插😆😆😆

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-8 09:44 發表 查看引用來源
即係點?😂
即係本宮個好老婆一樣果種女人!

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-8 09:52 發表 查看引用來源
多水到可以啜出啜解渴😍😍😍羨慕死妳老公😍😍😍咁搵日試吓唔好前奏、唔好攬攬錫一嚟就除底褲即插⋯咁🐍🐍可能會試到乾插😆😆😆
咁又唔得喎, 大大支野o係面前, 下巴就唔知點解咁自己跌左落o黎

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 10:58 發表 查看引用來源

即係本宮個好老婆一樣果種女人!
你咁了解佢!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 10:59 發表 查看引用來源

咁又唔得喎, 大大支野o係面前, 下巴就唔知點解咁自己跌左落o黎
咁後入唔好比你見到囉!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 10:59 發表 查看引用來源

興奮到個口都合唔埋😆😆😆跟住下面自動標水?😍😍😍😂😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆