上一頁下一頁
發新話題

今次真係瀨閪!!

收藏  |  訂閱
217  28.0k

話說我老婆係唔鍾意呢樣....話好痕喎...

引用:
原帖由 丁力二世 於 2023-12-13 12:42 發表 查看引用來源
話說我老婆係唔鍾意呢樣....話好痕喎...
咁好大可能係因為你o既口技有待改進
no offence o架, 始終人都唔係話一生出o黎就咩都識
男人幫人奶, 女人幫人含, 每個人都有過會整到人地唔舒服o既階段, 多d 練習就得啦

我係想講, 奶得合適o既話係唔會痕, 而係非常舒服o既一種感覺
試下睇下想唔想像到呢個畫面:
前戲時我訓低, 已經分開左對腳, 老公用手指玩緊, 已經非常非常之爽
然後佢再湊個頭埋去伸條脷奶, 一啜之下, 在之前已經好爽好爽o既情況下, 仲會更上一層樓會 "嘩~~~~" 咁樣o既感覺囉
明冇?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-14 07:32 發表 查看引用來源

咁好大可能係因為你o既口技有待改進
no offence o架, 始終人都唔係話一生出o黎就咩都識
男人幫人奶, 女人幫人含, 每個人都有過會整到人地唔舒服o既階段, 多d 練習就得啦

我係想講, 奶得合適o既話係唔會痕, 而 ...
好詳細呀🐍🐍⋯⋯完全明白大概點先奶得女女high high🥰

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-14 13:02 發表 查看引用來源
好詳細呀🐍🐍⋯⋯完全明白大概點先奶得女女high high🥰
又"完全"又"大概", 咩都你講晒啦!

回覆 172# 蛇貴妃 的帖子

HM......我都有諗過係咪..不過以前個啲又唔會咁喎
係得佢一個...
BTW, 佢成日都話污穢囉....

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-14 13:18 發表 查看引用來源

又"完全"又"大概", 咩都你講晒啦!
理論上係明白哂嘅🤣🤣🤣如果再實踐埋就更到位😂😂😂

引用:
原帖由 丁力二世 於 2023-12-14 13:27 發表 查看引用來源
HM......我都有諗過係咪..不過以前個啲又唔會咁喎
係得佢一個...
BTW, 佢成日都話污穢囉....
咁講又的確係有可能
之前有D 介意果陣真係冇咁享受
都唔怪得人o既, 有過性經驗o既都知, 男人果度係露出外面而女人則係成日夾住
確實係好怕有異味, 對方出聲還好, 頂硬上但睇住佢皺晒眉頭果個感覺更加攞命囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-18 07:27 發表 查看引用來源

咁講又的確係有可能
之前有D 介意果陣真係冇咁享受
都唔怪得人o既, 有過性經驗o既都知, 男人果度係露出外面而女人則係成日夾住
確實係好怕有異味, 對方出聲還好, 頂硬上但睇住佢皺晒眉頭果個感覺更加攞命囉 ...
有些少味好奶啲🥰😂

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-18 09:54 發表 查看引用來源
有些少味好奶啲🥰😂
識食喎

咁你中意o既腳趾, 會唔會都係覺得有味更加好啜

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-18 10:36 發表 查看引用來源

識食喎

咁你中意o既腳趾, 會唔會都係覺得有味更加好啜
間中濃味d奶, 算係一激情表現

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆