上一頁下一頁
發新話題

今次真係瀨閪!!

收藏  |  訂閱
217  27.8k

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-12-1 09:06 發表 查看引用來源

無一次瀨得唔high,,haha
晏D有時間同大家分享
好呀⋯好
期待你分享🙏🏾💪🏾

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-12-1 09:11 發表 查看引用來源

講得無錯,其實搞野果陣要相方都享受,無論係服侍人果個抑或被服侍果個都要懂得享受當中既過程,就好似娘娘咁講,瀨人地果個都要瀨到啜啜聲咁先好玩 ...
瀨好似係唔會啜啜聲o既
你要人地最大程度分開兩條腿, 用手再幫一把將豆豆露出o黎然後成粒啜住佢再用脷按摩
個嘴輕輕吸, 動作唔駛太快, 輕得o黎用d 陰力, 呢個係本宮o既最愛囉

查實伸條脷入陰道又巧唔巧呢 ?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-12-1 12:08 發表 查看引用來源
查實伸條脷入陰道又巧唔巧呢 ?
巧係巧, 但唔係個個都隊得巧o架
不過心理上好滿足的確係真o既, 感覺對方應該係超中意同我口交先會脷都伸埋入o黎

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-1 09:20 發表 查看引用來源
好呀⋯好
期待你分享🙏🏾💪🏾
之前同老婆瀨閪時,多數都係老婆訓係度,擘大M字腳比我瀨,一係就我訓係度,佢就玩騎乘質我食鮑魚,再唔係既就玩69..
但琴晚我就想玩新花式,叫我老婆狗仔式爬係度,桔高個籮柚對住我,我就從佢後面望住兩片肉肉既臀部,中間夾住肥美既毛鮑,開始輕輕錫落patpat度,錫滿成個patpat之後,我就由用脷尖開始由屁股罅輕輕撩下舔下,一直落到屁眼上,其實我不好玩屁眼,但我知比人瀨屁眼係幾好feel, 所以我想唔介意整幾下比老婆嘆。。...做野先,得閒再分享

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-1 11:18 發表 查看引用來源

瀨好似係唔會啜啜聲o既
你要人地最大程度分開兩條腿, 用手再幫一把將豆豆露出o黎然後成粒啜住佢再用脷按摩
個嘴輕輕吸, 動作唔駛太快, 輕得o黎用d 陰力, 呢個係本宮o既最愛囉 ...
知🐍師姐妳識歎啦😍🤣獲獲都比老公奶到癲哂🥰😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-1 12:40 發表 查看引用來源

不過心理上好滿足的確係真o既, 感覺對方應該係超中意同我口交先會脷都伸埋入o黎
🐍師姐⋯妳老公條脷隊得妳好掂架?😍

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-12-1 12:59 發表 查看引用來源

之前同老婆瀨閪時,多數都係老婆訓係度,擘大M字腳比我瀨,一係就我訓係度,佢就玩騎乘質我食鮑魚,再唔係既就玩69..
但琴晚我就想玩新花式,叫我老婆狗仔式爬係度,桔高個籮柚對住我,我就從佢後面望住兩片肉肉既臀部,中間夾住肥 ...
師兄⋯擘大M字腳、訓係度玩騎乘質食鮑魚、69.、狗仔式爬係度桔高個籮柚望住兩片肉肉既臀⋯哩啲奶閪招式都係非常正😍😍😍

回覆 5# goldberg 的帖子

你就好,可以奶老婆隻西

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-1 12:40 發表 查看引用來源

原來拱懶樣嘅.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆