上一頁下一頁
發新話題

今次真係瀨閪!!

收藏  |  訂閱
217  27.8k

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-1 13:20 發表 查看引用來源
🐍師姐⋯妳老公條脷隊得妳好掂架?😍
呵呵呵呵呵今次錯L 晒 , 奶到本宮癲晒o既其實係一個女人
老公條脷, ok 啦! 佢識啜豆已經非常非常好

男人嘛, 賣點從來都唔係o係條脷上面!

佢用條脷督我, 最準確o既形容應該係叫做督到人情迷意亂 好舒服又周身好唔舒服唔知想點咁
我會忍唔住拮起個pat 要老公大力打我, 唔準用手, 必須要係鞭打

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-1 14:08 發表 查看引用來源

佢用條脷督我, 最準確o既形容應該係叫做督到人情迷意亂 好舒 ...
咁果個女人點奶到你咁high?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-1 14:08 發表 查看引用來源

佢用條脷督我, 最準確o既形容應該係叫做督到人情迷意亂 好舒 ...
估唔到蛇蛇係一個雙性人...........

引用:

邊位女仕咁有福氣奶到🐍師姐?🥰🤣用脷篤豆豆,好高技巧👍🏾🤣🐍師姐真係幾愛被打patpat🥰😆

引用:
原帖由 wwnick 於 2023-12-1 13:27 發表 查看引用來源
你就好,可以奶老婆隻西
你老婆唔比瀨?

引用:

我睇AV都鐘意睇女人瀨女人,因為佢地先清楚了解點瀨法先令對方最舒服,可以一路睇一路從中學野,haha

引用:

娘娘,借問點瀨粒豆豆最high呢?
我通常用脷尖係粒豆邊打圈,之後又用脷尖篤下篤下粒豆豆,或者就比少少陰力吸啜粒豆豆,之後玩得慶起,我就會同佢隻濕鮑大打車輪。。

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-12-1 16:16 發表 查看引用來源

娘娘,借問點瀨粒豆豆最high呢?
我通常用脷尖係粒豆邊打圈,之後又用脷尖篤下篤下粒豆豆,或者就比少少陰力吸啜粒豆豆,之後玩得慶起,我就會同佢隻濕鮑大打車輪。。 ...
嘴入面口水多少少,含住豆豆
喺你口入面呢,你想像一下口水泡住粒豆豆,然後輕啜,要時快時慢,但一直俾陰力
明冇?😁

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-1 16:29 發表 查看引用來源

嘴入面口水多少少,含住豆豆
喺你口入面呢,你想像一下口水泡住粒豆豆,然後輕啜,要時快時慢,但一直俾陰力
明冇?😁
我都試吓而家學咗,今晚即刻試吓

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-1 14:41 發表 查看引用來源
邊位女仕咁有福氣奶到🐍師姐?🥰🤣用脷篤豆豆,好高技巧👍🏾🤣🐍師姐真係幾愛被打patpat🥰😆
一隻袋鼠國嘅ABC

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆