上一頁下一頁
發新話題

今次真係瀨閪!!

收藏  |  訂閱
217  27.8k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-1 18:22 發表 查看引用來源

試還試先旨聲明:
女性下面比男人復雜呀,而且人人唔同
對刺激嘅承受程度因人而異
萬一對方唔中意唔啱玩,唔好返嚟要本宮賠錢呀😁
唔洗賠錢⋯賠其他嘢重好😆😆😆

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-1 14:09 發表 查看引用來源
咁果個女人點奶到你咁high?😉
酒過三巡之後強姦咗我
本宮自己都wing wing地,加上返咗成日工有d攰
俗語都有話,反抗不了,不如好好享受 😝

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-1 18:22 發表 查看引用來源

試還試先旨聲明:
女性下面比男人復雜呀,而且人人唔同
對刺激嘅承受程度因人而異
萬一對方唔中意唔啱玩,唔好返嚟要本宮賠錢呀😁
放心,唔會揾你賠錢,只想揾你切磋

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-1 18:25 發表 查看引用來源
🐍師姐,同妳一樣喎!我都like睇腳⋯尤其腳趾😍😆
無錯,淫趾好靚,尤其係塗左白色趾甲

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-1 18:26 發表 查看引用來源
唔洗賠錢⋯賠其他嘢重好😆😆😆
賤命就有一條要唔要?
一係一刀捅死我,唔好諗住捉返去為奴
本宮脾氣又臭煮嘢食又渣,服侍唔到老爺㗎🥹

瀨閪就係同隻"閪"熱身

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-1 18:27 發表 查看引用來源

酒過三巡之後強姦咗我
本宮自己都wing wing地,加上返咗成日工有d攰
俗語都有話,反抗不了,不如好好享受 😝
爽死🐍師姐😍😆

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-12-1 18:30 發表 查看引用來源

無錯,淫趾好靚,尤其係塗左白色趾甲
搽唔搽腳甲油都照睇😍🤣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-1 18:30 發表 查看引用來源

賤命就有一條要唔要?
一係一刀捅死我,唔好諗住捉返去為奴
本宮脾氣又臭煮嘢食又渣,服侍唔到老爺㗎🥹
哦⋯哦😂😂😂收到😆😆😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-1 07:41 發表 查看引用來源
唔可以話係討厭, 不過一開始真係有種唔知點o既抗拒
幫男人含本宮唔介意, 可能係個姿勢o既問題卦
男人俾人含企定定或者訓平就得, 女人俾人奶則要擘到對腳有咁開得咁開,
至少我初期接觸到o既av 係咁, 於是覺得女人 ...
所以妳初頭唔太享受俾人奶閪,係因為妳心中有顧忌,又覺得劈到個閪大核突,又唔想男人食到妳啲分泌,諗埋咁多又點會投入享受。
其實對方幫得妳奶,就乜都唔介意,我玩69時奶就最正,個女仔C眼我都會舔同鑽佢,試過奶到佢黎高潮。
其實做愛最緊要投入,玩得就無乜嘢叫變態或都污糟,左驚右怕就已經樂趣減半。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆