上一頁下一頁
發新話題

今次真係瀨閪!!

收藏  |  訂閱
217  27.9k

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-12-3 16:40 發表 查看引用來源
🤣🤣我好多時同sp都係咁
係好難忍架😍😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-3 16:48 發表 查看引用來源

唔好講到好似全世界得我一個係咁🙄

純粹打個比喻啫 😁😁 假如萬一本宮咁樣磨你,
難道你又忍得住唔大力捅入嚟?😆
唔磨都忍唔住啦⋯莫講話磨啦😍😍😍😂😂😂

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-3 15:28 發表 查看引用來源
🐍🐍搽粉紅色咪好卡娃兒🥰😆
正確學名應該叫做人唔似人鬼唔似鬼🥹
明明兇殘暴戾嘅死八婆扮可愛 😁

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-3 16:50 發表 查看引用來源

正確學名應該叫做人唔似人鬼唔似鬼🥹
明明兇殘暴戾嘅死八婆扮可愛 😁
做咩咁話自己喎⋯明明就係SEXY BABY🐍🐍🥰😘

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-3 16:51 發表 查看引用來源
做咩咁話自己喎⋯明明就係SEXY BABY🐍🐍🥰😘
既然你講到咁,本宮唯有唔要面地附和一句,
可愛在性感面前不值一提啦😝

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-11-30 18:45 發表 查看引用來源
大家無睇錯,今次真係瀨閪!
因為想同咁多位靚仔靚女傾下瀨閪^^

小弟第一次瀨閪可以由初戀講起,其實當時我地一對小戀人乜都唔識,又無乜性經驗,開頭我地都係摸摸揸揸,用傳教士體位完事。
之後開始玩下花式,坐蓮呀,狗仔呀咁。
...
呢個唔係講笑,一路瀨一路掃粒Lin,再昅吓對方反應,仲要忍住唔插住,完全夠晒high

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-3 19:29 發表 查看引用來源

既然你講到咁,本宮唯有唔要面地附和一句,
可愛在性感面前不值一提啦😝
👌🏾👌🏾⋯⋯😆😆😆

引用:
原帖由 vc9394 於 2023-12-4 01:17 發表 查看引用來源
呢個唔係講笑,一路瀨一路掃粒Lin,再昅吓對方反應,仲要忍住唔插住,完全夠晒high
要雙重甚至多重刺激o既high 爆
  • 女方訓o係床邊/ 梳化邊, 男方跪地插入我, 一路抽送一路摔豆豆 -- 摔之前記得用口水整濕手指或者用愛液, 有咁濕得咁濕否則會痛
  • 任何伸手可以摸到腳o既體位, 一邊插一邊用指甲輕輕刮我腳板, 尤其是腳板前端靠近腳趾果個位, 唔好分心, 刮o既同時大力咁插
  • 狗仔式姿勢, 用間尺木板之類扁平物體, 中等力度打我屁股, 准許我同時自己摔豆豆
  • 類似上面 (3), 狗仔式後入, 你用相同物件相同力度打我屁股, 要識multi-task 唔好顧此失彼
  • 手指摔我豆豆, 嘴巴含住我o既腳趾啜 - 關鍵係唔好怕醜, 要有 eye contact 俾我睇住你啜腳, 本宮絕唔會戴有色眼鏡睇戀足男
  • 又係類似上面 (5), 自己搵個做到呢兩個行為再加上將啫啫塞入我個嘴俾我啜o既姿勢, 最好一直玩到射精為止啦
抽插時舔住乳頭呢d 太基本啦, 應該唔駛講係人都識

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-4 07:27 發表 查看引用來源

要雙重甚至多重刺激o既high 爆
女方訓o係床邊/ 梳化邊, 男方跪地插入我, 一路抽送一路摔豆豆 -- 摔之前記得用口水整濕手指或者用愛液, 有咁濕得咁濕否則會痛任何伸手可以摸到腳o既體位, 一邊插一邊用指甲輕 ...
moning🐍🐍…哩篇妳應該放喺妳研討會到😆😆😆

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-4 07:56 發表 查看引用來源
moning🐍🐍…哩篇妳應該放喺妳研討會到😆😆😆
可以, 但要俾d 時間本宮好好組織撰寫論文

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆