上一頁下一頁
發新話題

今次真係瀨閪!!

收藏  |  訂閱
59  27.9k

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-11-30 18:45 發表 查看引用來源
大家無睇錯,今次真係瀨閪!
因為想同咁多位靚仔靚女傾下瀨閪^^

小弟第一次瀨閪可以由初戀講起,其實當時我地一對小戀人乜都唔識,又無乜性經驗,開頭我地都係摸摸揸揸,用傳教士體位完事。
之後開始玩下花式,坐蓮呀,狗仔呀咁。
...
奶閪係必有嘅環節😍😍😍

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-11-30 19:19 發表 查看引用來源
乃西好正架,望住條女有幾享受,乃到佢慶晒出晒水,佢仲要㩒住你個頭叫你唔好停😋
禁頭奶閪⋯⋯正呀😍😍😍

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-11-30 21:33 發表 查看引用來源
今晚會同老婆搞野,又有閪瀨
早晨師兄⋯琴晚係咪奶到阿嫂HIGH HIGH呢?💪🏾😂

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-12-1 09:06 發表 查看引用來源

無一次瀨得唔high,,haha
晏D有時間同大家分享
好呀⋯好
期待你分享🙏🏾💪🏾

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-1 11:18 發表 查看引用來源

瀨好似係唔會啜啜聲o既
你要人地最大程度分開兩條腿, 用手再幫一把將豆豆露出o黎然後成粒啜住佢再用脷按摩
個嘴輕輕吸, 動作唔駛太快, 輕得o黎用d 陰力, 呢個係本宮o既最愛囉 ...
知🐍師姐妳識歎啦😍🤣獲獲都比老公奶到癲哂🥰😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-1 12:40 發表 查看引用來源

巧係巧, 但唔係個個都隊得巧o架
不過心理上好滿足的確係真o既, 感覺對方應該係超中意同我口交先會脷都伸埋入o黎
🐍師姐⋯妳老公條脷隊得妳好掂架?😍

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-12-1 12:59 發表 查看引用來源

之前同老婆瀨閪時,多數都係老婆訓係度,擘大M字腳比我瀨,一係就我訓係度,佢就玩騎乘質我食鮑魚,再唔係既就玩69..
但琴晚我就想玩新花式,叫我老婆狗仔式爬係度,桔高個籮柚對住我,我就從佢後面望住兩片肉肉既臀部,中間夾住肥 ...
師兄⋯擘大M字腳、訓係度玩騎乘質食鮑魚、69.、狗仔式爬係度桔高個籮柚望住兩片肉肉既臀⋯哩啲奶閪招式都係非常正😍😍😍

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-1 14:08 發表 查看引用來源

呵呵呵呵呵今次錯L 晒 , 奶到本宮癲晒o既其實係一個女人
老公條脷, ok 啦! 佢識啜豆已經非常非常好

男人嘛, 賣點從來都唔係o係條脷上面!

佢用條脷督我, 最準確o既形容應該係叫做督到人情迷意亂 好舒 ...
邊位女仕咁有福氣奶到🐍師姐?🥰🤣用脷篤豆豆,好高技巧👍🏾🤣🐍師姐真係幾愛被打patpat🥰😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-1 16:30 發表 查看引用來源

一隻袋鼠國嘅ABC
👌🏾👌🏾🥰😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-1 16:29 發表 查看引用來源

嘴入面口水多少少,含住豆豆
喺你口入面呢,你想像一下口水泡住粒豆豆,然後輕啜,要時快時慢,但一直俾陰力
明冇?😁
🐍師姐果然係性愛專家🤣🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆