今次真係瀨閪!!

收藏  |  訂閱
13  27.9k

今次真係瀨閪!!

大家無睇錯,今次真係瀨閪!
因為想同咁多位靚仔靚女傾下瀨閪^^

小弟第一次瀨閪可以由初戀講起,其實當時我地一對小戀人乜都唔識,又無乜性經驗,開頭我地都係摸摸揸揸,用傳教士體位完事。
之後開始玩下花式,坐蓮呀,狗仔呀咁。
直到有一次進展到初戀女友第一次用口含落我到!!嘩~~唔含又自可,一含之後先真正
知咩叫享受,其實某情度上,用口仲爽過小西,因為用口可以控制節奏,用脷尖又可以刺激龜頭既唔同部位,再唔係既可以成支含落口,又溫暖又有口水既濕潤,其實仲舒服過小西^^
之後每次我地曳曳時,初戀都會用口服侍下我先,咁久而久之,覺得佢都肯用口含我碌野,我無理由咁自私唔肯用口服侍返佢嫁~~
所以好快就踏上左鐘意瀨閪既不歸路。

傾住咁多先,稍後再傾,其實我開post係想同咁多位分享下瀨閪心德
歡迎無論係鐘意瀨閪既,或者鐘意比人瀨既都入黎吹下水^^

今晚會同老婆搞野,又有閪瀨

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-1 07:23 發表 查看引用來源
早晨師兄⋯琴晚係咪奶到阿嫂HIGH HIGH呢?💪🏾😂
無一次瀨得唔high,,haha
晏D有時間同大家分享

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-1 07:41 發表 查看引用來源
唔可以話係討厭, 不過一開始真係有種唔知點o既抗拒
幫男人含本宮唔介意, 可能係個姿勢o既問題卦
男人俾人含企定定或者訓平就得, 女人俾人奶則要擘到對腳有咁開得咁開,
至少我初期接觸到o既av 係咁, 於是覺得女人 ...
講得無錯,其實搞野果陣要相方都享受,無論係服侍人果個抑或被服侍果個都要懂得享受當中既過程,就好似娘娘咁講,瀨人地果個都要瀨到啜啜聲咁先好玩

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-1 09:20 發表 查看引用來源
好呀⋯好
期待你分享🙏🏾💪🏾
之前同老婆瀨閪時,多數都係老婆訓係度,擘大M字腳比我瀨,一係就我訓係度,佢就玩騎乘質我食鮑魚,再唔係既就玩69..
但琴晚我就想玩新花式,叫我老婆狗仔式爬係度,桔高個籮柚對住我,我就從佢後面望住兩片肉肉既臀部,中間夾住肥美既毛鮑,開始輕輕錫落patpat度,錫滿成個patpat之後,我就由用脷尖開始由屁股罅輕輕撩下舔下,一直落到屁眼上,其實我不好玩屁眼,但我知比人瀨屁眼係幾好feel, 所以我想唔介意整幾下比老婆嘆。。...做野先,得閒再分享

引用:
原帖由 wwnick 於 2023-12-1 13:27 發表 查看引用來源
你就好,可以奶老婆隻西
你老婆唔比瀨?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-1 14:08 發表 查看引用來源

呵呵呵呵呵今次錯L 晒 , 奶到本宮癲晒o既其實係一個女人
老公條脷, ok 啦! 佢識啜豆已經非常非常好

男人嘛, 賣點從來都唔係o係條脷上面!

佢用條脷督我, 最準確o既形容應該係叫做督到人情迷意亂 好舒 ...
我睇AV都鐘意睇女人瀨女人,因為佢地先清楚了解點瀨法先令對方最舒服,可以一路睇一路從中學野,haha

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-1 14:08 發表 查看引用來源

呵呵呵呵呵今次錯L 晒 , 奶到本宮癲晒o既其實係一個女人
老公條脷, ok 啦! 佢識啜豆已經非常非常好

男人嘛, 賣點從來都唔係o係條脷上面!

佢用條脷督我, 最準確o既形容應該係叫做督到人情迷意亂 好舒 ...
娘娘,借問點瀨粒豆豆最high呢?
我通常用脷尖係粒豆邊打圈,之後又用脷尖篤下篤下粒豆豆,或者就比少少陰力吸啜粒豆豆,之後玩得慶起,我就會同佢隻濕鮑大打車輪。。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-1 16:29 發表 查看引用來源

嘴入面口水多少少,含住豆豆
喺你口入面呢,你想像一下口水泡住粒豆豆,然後輕啜,要時快時慢,但一直俾陰力
明冇?😁
口水浸豆豆,^^

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-1 18:22 發表 查看引用來源

試還試先旨聲明:
女性下面比男人復雜呀,而且人人唔同
對刺激嘅承受程度因人而異
萬一對方唔中意唔啱玩,唔好返嚟要本宮賠錢呀😁
放心,唔會揾你賠錢,只想揾你切磋

前往最後回覆