上一頁下一頁
發新話題

今次真係瀨閪!!

收藏  |  訂閱
50  28.1k

引用:
原帖由 vc9394 於 2023-12-4 01:17 發表 查看引用來源
呢個唔係講笑,一路瀨一路掃粒Lin,再昅吓對方反應,仲要忍住唔插住,完全夠晒high
要雙重甚至多重刺激o既high 爆
  • 女方訓o係床邊/ 梳化邊, 男方跪地插入我, 一路抽送一路摔豆豆 -- 摔之前記得用口水整濕手指或者用愛液, 有咁濕得咁濕否則會痛
  • 任何伸手可以摸到腳o既體位, 一邊插一邊用指甲輕輕刮我腳板, 尤其是腳板前端靠近腳趾果個位, 唔好分心, 刮o既同時大力咁插
  • 狗仔式姿勢, 用間尺木板之類扁平物體, 中等力度打我屁股, 准許我同時自己摔豆豆
  • 類似上面 (3), 狗仔式後入, 你用相同物件相同力度打我屁股, 要識multi-task 唔好顧此失彼
  • 手指摔我豆豆, 嘴巴含住我o既腳趾啜 - 關鍵係唔好怕醜, 要有 eye contact 俾我睇住你啜腳, 本宮絕唔會戴有色眼鏡睇戀足男
  • 又係類似上面 (5), 自己搵個做到呢兩個行為再加上將啫啫塞入我個嘴俾我啜o既姿勢, 最好一直玩到射精為止啦
抽插時舔住乳頭呢d 太基本啦, 應該唔駛講係人都識

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-4 07:56 發表 查看引用來源
moning🐍🐍…哩篇妳應該放喺妳研討會到😆😆😆
可以, 但要俾d 時間本宮好好組織撰寫論文

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-6 09:14 發表 查看引用來源

其實做一個色情按摩,比起舐閪更加有效
吓? 我以為含吹瀨啜本身就係色情按摩o既其中一個部份!

引用:
原帖由 loverandlover 於 2023-12-7 00:33 發表 查看引用來源
瀨閪一定hi及出水,屌起嚟先爽。
咁究竟係水多夠滑舒服d, 定係水少磨擦度高舒服d ?

同老公無套拮拮, 佢好似愈o黎愈持久o既

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-7 15:05 發表 查看引用來源

喺男嘅角度嚟講水滑,應該會持久啲

水少,調返轉頭肯定唔會咁持久
你問我如果自私啲嘅一定係後者
如果呢,想體驗一次乾拮…
有冇辦法做得到?🥹

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-8 06:03 發表 查看引用來源
對妳好難架喎⋯🐍🐍妳水塘咁😍🤣
咁其實又未至於卦 本宮好少濕到滴出o黎, 之前講過o架不外乎係一種見到某d 人某d 時候, 心入面一種好似蟻咬感覺o既比喻啫
雖然滴唔出o黎但入面係好滋潤o架, 要啜可以啜到出o黎俾皇上消暑解渴用

其實就算好似av 咁埋身時淨係幫男人口交然後就插入去, 都好難插得本宮會覺得痛囉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-8 09:44 發表 查看引用來源
即係點?😂
即係本宮個好老婆一樣果種女人!

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-8 09:52 發表 查看引用來源
多水到可以啜出啜解渴😍😍😍羨慕死妳老公😍😍😍咁搵日試吓唔好前奏、唔好攬攬錫一嚟就除底褲即插⋯咁🐍🐍可能會試到乾插😆😆😆
咁又唔得喎, 大大支野o係面前, 下巴就唔知點解咁自己跌左落o黎

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-8 11:05 發表 查看引用來源
興奮到個口都合唔埋😆😆😆跟住下面自動標水?😍😍😍😂😂😂
下巴跌落o黎, 即係你講o既口都合唔埋, 口合唔埋, 係因為想將棍棍塞入去
都話人地做愛之前之後要有味道囉!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-8 11:04 發表 查看引用來源
你咁了解佢!😬
用點心你都可以!
人地出過n 份包膠啦, 借d 依整份大餐先招呼老公飲飽食醉借酒精說話
玩埋一堆你估佢唔到o既玩意....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆