上一頁下一頁
發新話題

今次真係瀨閪!!

收藏  |  訂閱
59  28.0k

引用:
原帖由 loverandlover 於 2023-12-5 16:42 發表 查看引用來源
每次扑野前比條仔瀨閪瀨都hi先屌
咁師姐咪奶閪嚟一次高潮⋯扑又一次高潮囉😍😍😍

引用:
原帖由 ICE‧BALL 於 2023-12-6 17:04 發表 查看引用來源

識瀨就瀨條界,唔識就瀨成塊....
妳like奶條界?🥰😅

引用:
原帖由 loverandlover 於 2023-12-7 00:33 發表 查看引用來源
瀨閪一定hi及出水,屌起嚟先爽。
啱呀⋯啱👍🏾👍🏾👍🏾

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-7 14:39 發表 查看引用來源

咁究竟係水多夠滑舒服d, 定係水少磨擦度高舒服d ?

同老公無套拮拮, 佢好似愈o黎愈持久o既
我覺得兩者都過癮😍😂🐍🐍肯定係爆水喉咁啦🥰😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-7 19:21 發表 查看引用來源

如果呢,想體驗一次乾拮…
有冇辦法做得到?🥹
對妳好難架喎⋯🐍🐍妳水塘咁😍🤣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 08:50 發表 查看引用來源

咁其實又未至於卦 本宮好少濕到滴出o黎, 之前講過o架不外乎係一種見到某d 人某d 時候, 心入面一種好似蟻咬感覺o既比喻啫
雖然滴唔出o黎但入面係好滋潤o架, 要啜可以啜到出o黎俾皇上消暑解渴用

其實就算 ...
多水到可以啜出啜解渴😍😍😍羨慕死妳老公😍😍😍咁搵日試吓唔好前奏、唔好攬攬錫一嚟就除底褲即插⋯咁🐍🐍可能會試到乾插😆😆😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 10:59 發表 查看引用來源

咁又唔得喎, 大大支野o係面前, 下巴就唔知點解咁自己跌左落o黎
興奮到個口都合唔埋😆😆😆跟住下面自動標水?😍😍😍😂😂😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 11:22 發表 查看引用來源

下巴跌落o黎, 即係你講o既口都合唔埋, 口合唔埋, 係因為想將棍棍塞入去
都話人地做愛之前之後要有味道囉!
我做愛前都要嘗吓陣鮑魚味架🥰😍😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-8 12:29 發表 查看引用來源

冇, 果d 真係唔關我事
佢教返我轉頭添! 有次食corn dog, 匿埋o係角度睇住佢成支入晒咁滯!!
入喉嚨咋你唔好諗左去第二度!

條友仲話好簡單但我都係仲未得 ...
🐍🐍妳都可以放哂成支入去啦🥰😆

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-12-9 11:13 發表 查看引用來源
乃西係我同人妻必有前奏,佢地會話比人乃西係另類刺激,仲會刺激過比人屌,佢地會中意睇住我點乃,仲會我邊乃邊問我感覺
我都中意比佢地望住嚟奶😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆