上一頁下一頁
發新話題

今次真係瀨閪!!

收藏  |  訂閱
50  28.0k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-8 11:45 發表 查看引用來源
咁又係!😉
係咪你教佢?😉
冇, 果d 真係唔關我事
佢教返我轉頭添! 有次食corn dog, 匿埋o係角度睇住佢成支入晒咁滯!!
入喉嚨咋你唔好諗左去第二度!

條友仲話好簡單但我都係仲未得

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-8 12:49 發表 查看引用來源
🐍🐍妳都可以放哂成支入去啦🥰😆
成支咩野入晒邊度先
講淸楚少少好喎

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-9 20:23 發表 查看引用來源
個口同個妹都可以😂
妹妹可以 口點都係係爭d

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-10 12:14 發表 查看引用來源
🐍🐍妹妹又窄又深⋯嘴仔細細😍😍😍
唉.... 仲邊度細呀 隔一兩日就俾人用力捅!
計吓條數, 本宮同皇上一個人都已經玩o左足足十年
一年52個禮拜, 一個禮拜平均兩到三次, 嘴同妹妹平均俾佢入過不下500次
口交還好, 7-10 分鐘基本會射, 妹妹佢可以插將近半粒鐘或以上
會唔會某程度上代表已經玩到鬆晒

不過利申: 我從來唔會俾人用啫啫, 舌頭, 或者多於兩隻手指以外o既異物進入妹妹

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-11 09:32 發表 查看引用來源

鬆未必會鬆好多,好似我老婆咁樣,我由佢1x歲屌到佢而家3x,當然唔會有最初嘅時候咁緊,但而家基本上就算佢濕晒,就算入咗個頭,跟住要再頂到最入都唔係咁容易。 ...
所以呀, 條啫再粗女性其實都唔會怕, 除左第一次要破處
不過都係心理作用覺得咁粗俾佢督穿實會痛, 其實粗幼o既影響並唔會話真係相差好遠

反而長度先係最攞命, 拮到好入冇錯開始時會勁high, 但過左某一個點,
尤其是真係撞到牆果種好猛烈o既抽插, 其實真係會好痛囉
本宮做人SP 果陣領教過一次...

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-11 13:50 發表 查看引用來源
佢好長咩?😉
唔係佢本人, 係七友果次其中一人, 連對方叫咩名我都唔知

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-11 17:19 發表 查看引用來源

你一個打七個?
係俾七個輪流打!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-12 10:58 發表 查看引用來源
逐個來定兩三個一齊?
有d 係一個一個, 但輪住o黎嘛, 中間有時候係上一個插完急急腳上o黎塞入我口射精之際,
下一個已經埋位開始插緊入去
因為怕出事所以有戴住套o黎插, 大家有口爆o既共識, 所以抽出o黎o既時候只係差唔多但仲未到
一邊啜啜啜一邊插插插, 被啜果個過一陣先射出, 咁算唔算係一齊o黎?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-12 12:11 發表 查看引用來源
算呀!冇好似AV咁兩條一左一右啜?
冇囉, 你中意咁o既咩?

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-12 22:23 發表 查看引用來源
咁🐍🐍妳咪好忙?😂
忙都要做o架! 食左人地咁多好野 總要有返dd 貢獻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆