無處釋放

收藏  |  訂閱
30  6.9k

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 5/12/2023 07:28 發表 查看引用來源
故有既壓力 再加上無腦既老母被騙 仲未知實際要處理幾多問題
榨乾身邊果個體力同財力
都未去番正常生活
大家都係星,阿星都明白。

生活已經越嚟越困難,物價不停上脹,騙案不斷標升,仲要睇準好多人嘅弱點嚟呃,真係好無良,而且社會入面仲有一班落井下石嘅人,叫人:「小心呀,唔好咁易俾人呃。」

鬼唔知阿媽係女人,我自己想俾人呃嘅?我好多錢,冇地方使,等人呃下幫我使下錢!

魔星,大家都企喺你果邊,某樹😬
本帖最近評分記錄

又係騙案呀...
係我以前少睇新聞定咩o野, 好似忽然之間全世界都好流行咁
好多一夜之間成世人積蓄全部蒸發, 好難想像佢地會係咩野心情
行騙果d 人真係超冇人性死十次都唔抵可憐囉!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-5 12:35 發表 查看引用來源
又係騙案呀...
行騙果d 人真係超冇人性死十次都唔抵可憐囉! ...
尼兩年,電騙多到離晒譜。
我個幾年太空咭號碼,完本咁多年無嘢,
都變咗日日有無謂嘅來電。

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2023-12-5 08:44 發表 查看引用來源
五位數 唉 得明白對某部份人係輕鬆 但果個唔係我咁解
我曾經都6位數
都係咁過
搵到個人 支持你
你就會覺得易過好多

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-5 12:35 發表 查看引用來源
又係騙案呀...
行騙果d 人真係超冇人性死十次都唔抵可憐囉! ...
衰貪心呢個事實

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2023-12-5 13:50 發表 查看引用來源

衰貪心呢個事實
希望佢受過教訓。之後唔好啦!

個社會係咁
可能呃佢個啲本身都係比人呃...
引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2023-12-5 13:50 發表 查看引用來源

衰貪心呢個事實

人冇事就算,反正嬲黎都冇用,發洩完情緒再面對,早日忘記。
引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2023-12-5 07:28 發表 查看引用來源
榨乾身邊果個體力同財力
都未去番正常生活

引用:

衰貪心呢個事實
我都一樣衰貪心
要時間接受
係幾耐之前發生

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2023-12-5 07:28 發表 查看引用來源
榨乾身邊果個體力同財力
都未去番正常生活
Relax! 每個人都有自己嘅壓力,有自己嘅問題要面對。 放開心情,心平氣和,先可以處理每個問題。  錢銀嘅嘢,唔見都唔見咗,咪第日搵過囉……

放鬆,唔開心時上嚟搵人吹吓水!

前往最後回覆