上一頁下一頁
發新話題

大家同老婆最想點樣玩(已經玩過或想玩)

收藏  |  訂閱
412  40.5k

引用:
原帖由 sim888 於 2023-12-9 19:30 發表 查看引用來源
每一樣嘢都要經營,工作朋友同事上司,全部都要經營。
但往往對屋企個老婆就唔經營。

你哋講緊希望老婆拍片影相玩玩具,我老公全部有要求,我亦有配合佢。

你要老婆配合你,首先你要set up好場影,等對方relax同感受你為佢所做 ...
其實,我都唔係單向要求。
好似支電棒仔,我都主動比佢電返,我都唔會唔肯捱痛。
既然會痛嘅,唔會玩到只得我開心,佢就受晒傷。

只係,老婆佢愈來愈冷淡,冇興趣玩新嘢。
或係我急進呱,再淡淡落去,將來怕我無力玩囉。

回覆 91# freepic1iman_dc 的帖子

試吓出埠玩啦

回覆 92# sim888 的帖子

希望有用啦,之前都同老婆大人出外地行吓。  但都係未有轉變。  或者,出年初再去旅行,睇吓有冇轉機啦😔

回覆 93# freepic1iman_dc 的帖子

出去旅行,住好少少的酒店。
基本上出咗外面,氣氛都唔同啦!

我喺香港,點會唔戴bra出街,但去旅行,有時老公要求唔好戴,我都會配合佢,上次連底褲都唔著㖭😅😅

去旅行唔係淨係行街食飯搞嘢。
食完飯,揾間roof top bar飲吓嘢,攬下佢,錫下佢,佢會feel到嘅

引用:
原帖由 sim888 於 2023-12-9 21:53 發表 查看引用來源
出去旅行,住好少少的酒店。
基本上出咗外面,氣氛都唔同啦!

我喺香港,點會唔戴bra出街,但去旅行,有時老公要求唔好戴,我都會配合佢,上次連底褲都唔著㖭😅😅

去旅行唔係淨係行街食飯搞嘢。
食完飯,揾間roof top bar飲吓嘢,攬下 ...
希望在外地,氣氛唔同,佢會轉吓情緒啦。

我老婆唔係在外地就會轉性哪一類。
只有睇運氣,無法安排啦。  
好彩嘅,或者似以前旅行,
路過間AV道具店,我有買開AV嘅。
佢主動話入去睇嘢,果晚我買吓嘢,同佢玩。

之前去旅行都會行下性商店
不過女伴都只係陪我入去行下
最迎一次去旅行入去性商店
女伴就自己主動去揀玩具揀SEXY內衣
引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-9 22:19 發表 查看引用來源

希望在外地,氣氛唔同,佢會轉吓情緒啦。

我老婆唔係在外地就會轉性哪一類。
只有睇運氣,無法安排啦。  
好彩嘅,或者似以前旅行,
路過間AV道具店,我有買開AV嘅。
佢主動話入去睇嘢,果晚我買吓嘢,同佢玩。 ...

引用:
原帖由 88yes 於 2023-12-10 19:41 發表 查看引用來源
之前去旅行都會行下性商店
不過女伴都只係陪我入去行下
最迎一次去旅行入去性商店
女伴就自己主動去揀玩具揀SEXY內衣

咁你女友應該比我老婆主動啦。

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2023-12-8 14:22 發表 查看引用來源
我講先,最想玩MMF(已經玩過)
我想同女友同埋佢個fd玩ffm, 果個系佢同學, 見過幾次, 都幾正, 有次上佢屋企, 見佢著屋企衫, 白T加超短褲, 冇戴bra, 粒的現晒形, 攪到我即時扯起左, 遲D會氹下女友肯唔肯玩😋

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-12-10 23:23 發表 查看引用來源

我想同女友同埋佢個fd玩ffm, 果個系佢同學, 見過幾次, 都幾正, 有次上佢屋企, 見佢著屋企衫, 白T加超短褲, 冇戴bra, 粒的現晒形, 攪到我即時扯起左, 遲D會氹下女友肯唔肯玩😋 ...
佢個friend有冇拍拖?

1.同朋友一齊4p,mmff
但要3個人一齊同意,好高難度

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆