上一頁下一頁
發新話題

大家同老婆最想點樣玩(已經玩過或想玩)

收藏  |  訂閱
412  40.5k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-11 10:40 發表 查看引用來源

恩愛係一回事, 但佢係你o既180度相反
打我果陣大大力, 俾我打返兩籐就嗌stop 嗌晒救命咁
打藤滴蠟果啲,我老婆唔肯玩㗎。

我同老婆冇玩得咁激㗎。
支電棒仔係例外。

平時只有手扣口塞,果啲細件嘅扣鎖類玩具。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-11 10:51 發表 查看引用來源
打藤滴蠟果啲,我老婆唔肯玩㗎。

我同老婆冇玩得咁激㗎。
支電棒仔係例外。

平時只有手扣口塞,果啲細件嘅扣鎖類玩具。
電棒仔係點玩?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-11 11:05 發表 查看引用來源

電棒仔係點玩?
電吓 敏感點囉,想像吓那試電火機咁。
每吓會似用比火辣咗一吓,比針拮大力手指一吓,
長開嘅電都會幾痛吓。

以前玩,會用毛巾或手扣 綁住老婆,
用支電棒仔去電佢。

2pair 人,反而容易攪,各自攪掂另一半,成事機會已經過半。 [/quote]都係,受另一pair影響易入局

引用:
原帖由 幪面超人 於 2023-12-11 01:57 發表 查看引用來源

所以一定要屌埋佢C眼,三穴都要填滿佢。
4仔就係咁玩,現實玩埋後門比較難,唔係太多女接受,因為都痛㗎,一般都係口同下面已經夠飽

(之前玩過4P 係同PAIR 現實朋友一齊玩) 幻想的話就想MMMFF~男人多D~回氣都好D

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2023-12-11 12:01 發表 查看引用來源
4仔就係咁玩,現實玩埋後門比較難,唔係太多女接受,因為都痛㗎,一般都係口同下面已經夠飽
玩後門,最初試吓甘油條,再買啲幼細嘅肛門珠,或者細肛塞,落足潤滑劑,
慢慢幫園囡囡開發後花園。

回覆 117# freepic1iman_dc 的帖子

聽到都覺得痛😅😅😖😖.....

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-12-11 14:03 發表 查看引用來源
聽到都覺得痛😅😅😖😖.....
咁即係師姐仲未開發後花園?😉

回覆 119# licklickson 的帖子

怕痛,未接受到😅😅😅😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆