上一頁下一頁
發新話題

大家同老婆最想點樣玩(已經玩過或想玩)

收藏  |  訂閱
412  40.4k

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2023-12-8 14:45 發表 查看引用來源
其實同老婆,MMF,MFF,兩PAIR一齊玩都試過!MMF係同我個FRIEND
師兄,你覺得 MMF 好玩過 MMFF🙄

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-8 14:51 發表 查看引用來源

師兄,你覺得 MMF 好玩過 MMFF🙄
純粹個人意見,MMF係最正組合,兩個男人服侍,女方應該最滿足

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2023-12-8 14:53 發表 查看引用來源
純粹個人意見,MMF係最正組合,兩個男人服侍,女方應該最滿足
我覺得3男兩女好,可以將條囡 三窿盡塞,另外三文治,一對一都可以玩。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-8 14:58 發表 查看引用來源

我覺得3男兩女好,可以將條囡 三窿盡塞,另外三文治,一對一都可以玩。
感覺人多好混亂,想慢慢高度享受,唔使分心。我老婆自己表演脱衣舞俾我兩個睇,感覺佢都好興奮好滿足,兩條女好難合拍得到

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2023-12-8 15:10 發表 查看引用來源
感覺人多好混亂,想慢慢高度享受,唔使分心。我老婆自己表演脱衣舞俾我兩個睇,感覺佢都好興奮好滿足,兩條女好難合拍得到
5個人,可以玩2,3人分兩邊玩得。
AB隊,邊玩邊睇對方,感覺刺激啲。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-8 15:17 發表 查看引用來源

5個人,可以玩2,3人分兩邊玩得。
AB隊,邊玩邊睇對方,感覺刺激啲。
太多人,好難組隊🤣加上老婆唔想玩太多人

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2023-12-8 14:22 發表 查看引用來源
我講先,最想玩MMF(已經玩過)
幻想老婆喺我哋朋友聚會嘅時候,當眾幫我含

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2023-12-8 15:22 發表 查看引用來源
太多人,好難組隊🤣加上老婆唔想玩太多人
想像嘅,多人熱鬧會好玩啲。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-8 15:34 發表 查看引用來源

想像嘅,多人熱鬧會好玩啲。
有次我玩兩pair,對方男唔掂,我要扑晒兩個😅

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2023-12-8 15:38 發表 查看引用來源
有次我玩兩pair,對方男唔掂,我要扑晒兩個😅
再一個男,多一個人幫手扑囡。。。笑

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆