上一頁下一頁
發新話題

大家同老婆最想點樣玩(已經玩過或想玩)

收藏  |  訂閱
412  40.6k

我同老婆傾過,佢心𥚃想試吓女女按摩(因為佢鍾意睇AV嘅時候專揀女女按摩)。喺香港試過搵但搵唔啱!宜家想安排去日本或者泰國比佢試吓!我都好期待!

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-8 16:04 發表 查看引用來源

我都未同老婆搵其他男人試過,
用假狗插住佢尼屌就玩過。
未想比綠帽自己戴。
我同師兄諗法一樣,雖然有啲想,但係頂帽一帶左,
永遠都除唔到。

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-12-8 23:47 發表 查看引用來源
d女人話唔嫁又嫁,女人心海底針
玩起上黎仲放

引用:
原帖由 那都來 於 2023-12-9 10:48 發表 查看引用來源

玩起上黎仲放
我d人妻sp佢地好狂野,仲話如果可以,分分鐘係老公面前示威,等佢地d老公知道個老婆仲好有市場😂

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-12-9 11:09 發表 查看引用來源
我d人妻sp佢地好狂野,仲話如果可以,分分鐘係老公面前示威,等佢地d老公知道個老婆仲好有市場😂
咁刺激!😬

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-12-9 11:09 發表 查看引用來源
冇錯,你估女人唔想玩,一樣心思思乜都想試下

[quote]原帖由 石黑龍127 於 2023-12-9 11:20 發表 查看引用來源
冇錯,你估女人唔想玩,一樣心思思乜都想試下 係會,但女人好小主動開口

引用:
原帖由 那都來 於 2023-12-9 12:11 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 石黑龍127 於 2023-12-9 11:20 發表 查看引用來源
冇錯,你估女人唔想玩,一樣心思思乜都想試下 係會,但女人好小主動開口 ...
所以你要引導佢,最好做嘅時候讚吓佢,開發吓先,慢慢深入,通常佢做嘅時候實話好,咁即係行咗第一步,之後就要睇自機把握機會

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2023-12-9 12:14 發表 查看引用來源
所以你要引導佢,最好做嘅時候讚吓佢,開發吓先,慢慢深入,通常佢做嘅時候實話好,咁即係行咗第一步,之後就要睇自機把握機會
我覺得最難是勾起老婆嘅性興趣,
我老婆比較固執,硬嘅來不了。
軟磨佢肯玩都不容易。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-9 12:59 發表 查看引用來源

我覺得最難是勾起老婆嘅性興趣,
我老婆比較固執,硬嘅來不了。
軟磨佢肯玩都不容易。。。
咁又係,性格都會影響結果,我好彩,基本上我老婆有求必應

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆