上一頁下一頁
發新話題

大家同老婆最想點樣玩(已經玩過或想玩)

收藏  |  訂閱
412  40.5k

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2023-12-9 13:11 發表 查看引用來源
咁又係,性格都會影響結果,我好彩,基本上我老婆有求必應
咁呀嫂都好玩得,除咗屎尿血,會唔會其他禁忌唔玩呀?

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-9 13:36 發表 查看引用來源

咁呀嫂都好玩得,除咗屎尿血,會唔會其他禁忌唔玩呀?
只要玩得開心,基本上冇問題, 乜都玩

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2023-12-9 13:41 發表 查看引用來源
只要玩得開心,基本上冇問題, 乜都玩
師兄有褔。
屎尿血我唔玩,我老婆肯玩嘅都好少。
大家愈來愈大,尼兩年唔再玩,大家愈來愈淡。。。唉

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-9 13:51 發表 查看引用來源

師兄有褔。
屎尿血我唔玩,我老婆肯玩嘅都好少。
大家愈來愈大,尼兩年唔再玩,大家愈來愈淡。。。唉
唔玩就真係小左好多人生樂趣,正所謂日求兩餐,夜求一督。
師兄你有幾大,我諗大唔過我?不過年紀大左,而家真係玩嘅次數小左。

回覆 68# 石黑龍127 的帖子

咁樣比較容易,令到想試

大家要諗多啲花臣嘢,多啲玩吓,否則拖拖吓就會越嚟越淡,冇晒嘢玩就少好多樂趣

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2023-12-9 15:20 發表 查看引用來源
大家要諗多啲花臣嘢,多啲玩吓,否則拖拖吓就會越嚟越淡,冇晒嘢玩就少好多樂趣
結了婚,愈來愈平淡。
最初,去名古屋玩,
晚上經過情趣商品店,
大家都會入去睇睇,
買了幾件玩具。

現在,有時想玩激啲,
都要等她心情好好,
先要試吓水,睇吓佢肯唔肯。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-9 15:27 發表 查看引用來源

結了婚,愈來愈平淡。
最初,去名古屋玩,
晚上經過情趣商品店,
大家都會入去睇睇,
買了幾件玩具。

現在,有時想玩激啲,
都要等她心情好好,
先要試吓水,睇吓佢肯唔肯。 ...
行吓街,食吓飯,拖吓手仔,慢慢培養番啲激情出嚟

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2023-12-9 15:37 發表 查看引用來源
行吓街,食吓飯,拖吓手仔,慢慢培養番啲激情出嚟
不是感情問題,是不冇性趣。
老婆沒有太要求,普通嘅大家都沒有停嘅,
性感睡衣,以前的小玩具那些,
她都會接受,有時都會主動讓我高興吓

但想玩得激烈,新類嘅,佢真係會黑面。Say no...

人老咗,現在唔玩吓,我怕我地幾年後唔玩得啦。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-9 15:45 發表 查看引用來源

不是感情問題,是不冇性趣。
老婆沒有太要求,普通嘅大家都沒有停嘅,
性感睡衣,以前的小玩具那些,
她都會接受,有時都會主動讓我高興吓

但想玩得激烈,新類嘅,佢真係會黑面。Say no...

人老咗,現在唔玩吓,我怕我地幾年後唔玩得 ...
咁肯定㗎,唔覺唔覺,淡淡吓就冇㗎喇,為咗以後做,吓功夫啦,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆