上一頁下一頁
發新話題

大家同老婆最想點樣玩(已經玩過或想玩)

收藏  |  訂閱
412  40.6k

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2023-12-9 16:04 發表 查看引用來源
咁肯定㗎,唔覺唔覺,淡淡吓就冇㗎喇,為咗以後做,吓功夫啦,
有時,真束手無策。  
落功夫,都唔係知落邊個方向好。

老婆唔係雞,唔可以強來。
有時虛火呢,心諗叫雞好過。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-9 16:11 發表 查看引用來源

有時,真束手無策。  
落功夫,都唔係知落邊個方向好。

老婆唔係雞,唔可以強來。
有時虛火呢,心諗叫雞好過。
聽完ching講,我真係要好好珍惜我老婆😅

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2023-12-9 16:28 發表 查看引用來源
聽完ching講,我真係要好好珍惜我老婆😅
老婆係要去愛嘅😁。
肯就自己嘅老婆,更要再多幾分嘅愛愛😁

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-9 16:34 發表 查看引用來源

老婆係要去愛嘅😁。
肯就自己嘅老婆,更要再多幾分嘅愛愛😁
係啊,所以一齊咗三十年,到而家都keep住一星期玩三次,仲要成日唔同玩法,真係冇悶場

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2023-12-9 16:48 發表 查看引用來源
係啊,所以一齊咗三十年,到而家都keep住一星期玩三次,仲要成日唔同玩法,真係冇悶場
羨慕你師兄。

我未到十年,己經開始擔心。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-9 16:57 發表 查看引用來源

羨慕你師兄。

我未到十年,己經開始擔心。
可能老婆身形各樣都叫做keep到,又大波,所以令到我嘅性趣提高😅

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2023-12-9 17:08 發表 查看引用來源
可能老婆身形各樣都叫做keep到,又大波,所以令到我嘅性趣提高😅
可能我唔係早婚。
宜家唔係怕老婆身材走樣,
只係宜家佢己經開始冇性趣。

之後,再多幾年,大家冇得玩落去。

回覆 64# 肥富茶了室 的帖子

同意
我唔需要SP,有時見你哋讚已經好好
亦比老公見到佢老婆我仲有好大market

引用:
原帖由 sim888 於 2023-12-9 19:06 發表 查看引用來源
同意
我唔需要SP,有時見你哋讚已經好好
亦比老公見到佢老婆我仲有好大market
我對老婆,只要佢唔好攪到烏呢馬差,
佢 keep住係普通女人一個就可以了。

每一樣嘢都要經營,工作朋友同事上司,全部都要經營。
但往往對屋企個老婆就唔經營。

你哋講緊希望老婆拍片影相玩玩具,我老公全部有要求,我亦有配合佢。

你要老婆配合你,首先你要set up好場影,等對方relax同感受你為佢所做嘅嘢,最終咪乜都配合你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆