上一頁下一頁
發新話題

大家同老婆最想點樣玩(已經玩過或想玩)

收藏  |  訂閱
112  40.5k

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-15 15:18 發表 查看引用來源

佢唔比拍片㗎。

以前佢雖然沒有什麼特別需要,
不過,佢都有三幾招,間中又主動吓,
揸得我好死,又會撩起我。
同啲friend出嚟分享啲片睇,個個都爭住睇我老婆,我感覺都好特別,high high哋㗎

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-15 15:28 發表 查看引用來源

呀嫂OK嘛。

我老婆唔影都唔比,流出就死梗。
全部現場睇,所以唔會流出

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-15 15:30 發表 查看引用來源

我指係比外人睇到😱
老婆唔知我俾friend 睇,佢估佢嘅事,我話冇就得,倒番轉,啲friend 都俾我睇番佢另一半,當然質素冇我老婆咁正,不過咁玩,都係求刺激感為主,所以我真係冇所謂

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-15 15:42 發表 查看引用來源

各人情況唔同,我係半個妻管嚴😂😅
都好㗎喇,肯玩已經好唔錯

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-12-15 15:50 發表 查看引用來源
我真係試過頭套黎含
戴頭套就直情百分百安全啦👍

引用:
原帖由 infantry 於 2023-12-16 16:12 發表 查看引用來源
拍片比friend睇真係會high high 地,試過去渡假屋,比班friend裝我老婆冲涼仲high, 我當然有事先同老婆夾埋啦,佢事後都話明知人地裝緊佢,佢仲扮唔知好high,冲完涼佢仲特登真空飛釘小背心加條真理褲岀嚟,睇到班friend唔識反應 ...
我有friend 私底下問我,要老婆啲片嚟起機😅

引用:
原帖由 infantry 於 2023-12-17 14:15 發表 查看引用來源
比片你啲friend就唔好啦,直接叫你老婆幫你個friend吹爆佢仲好啦
差不多情況試過啦,之前玩過次3P,個男係我friend,老婆都未幫佢吹,我哋兩個睇完老婆跳脫衣舞,老婆跟住用對波磨咗佢兩下,都未開始吹,條友已經爆咗🤣

我同老婆當時都係興之所至先玩,其它friend, 見過我老婆嘅片,其實個個都想玩,咁我又未至於咁癲係人都玩,所以其他friend有啲畀佢睇下片就算,大家至在share開心吓

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-17 14:58 發表 查看引用來源

呀嫂咁誘人,咁嘅機會,未開始就出清,好晒呢。
大波始終多嘢玩好多😄好彩個friend回氣快,沖個涼再嚟多次

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-17 15:10 發表 查看引用來源

身為胸奴嘅我,好明白大奶人妻嘅吸引力🤩。
有個好波又玩得嘅太太,真係人生快事。
玩慣大波,好難返轉頭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆