上一頁下一頁
發新話題

淫蕩定放蕩如何分辨😅

收藏  |  訂閱
94  12.9k

淫蕩定放蕩如何分辨😅

男人有下流同風流分別
女人有淫蕩同放蕩分別
女人淫蕩係點?
放蕩又有乜唔同?
家族中的女人包括吖姨同吖姑姑都有相同DNA
就係又玩得又屌得,都唔知佢地係淫蕩定放蕩🤣
聽講經常北上食小鮮肉,男人比錢就風流
女人用錢叫乜?
而家個個星期六都好多師9北上,包括我公司d吖姐吖嬸都係,返到嚟佢地仲細聲講大聲笑(淫笑)🤭

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-12-9 16:00 發表 查看引用來源
男人有下流同風流分別
女人有淫蕩同放蕩分別
女人淫蕩係點?
放蕩又有乜唔同?
家族中的女人包括吖姨同吖姑姑都有相同DNA
就係又玩得又屌得,都唔知佢地係淫蕩定放蕩🤣
聽講經常北上食小鮮肉,男人比錢就風流
女人用錢叫乜?
...
d姑丈同姨丈都話,自己年紀大左冇能力又冇興趣再同老婆搞,我話咁樣即係變相益外面d男人搞🤭
原來男人老左係心態會變,好似唔介意個老婆上大6洗錢比人搞🤭

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-12-9 16:15 發表 查看引用來源
d姑丈同姨丈都話,自己年紀大左冇能力又冇興趣再同老婆搞,我話咁樣即係變相益外面d男人搞🤭
原來男人老左係心態會變,好似唔介意個老婆上大6洗錢比人搞🤭 ...
所以對小鮮肉係一種福音嚟,最緊要唔怕熟,至緊要越熟越好食😋

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-12-9 16:15 發表 查看引用來源
原來男人老左係心態會變,好似唔介意個老婆上大6洗錢比人搞🤭 ...
你依家知點解我唔介意老婆出去揾食啦!甚至安排男人比佢食啦!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-12-9 16:26 發表 查看引用來源
你依家知點解我唔介意老婆出去揾食啦!甚至安排男人比佢食啦!
我而家知道啦!女人到左40打後好想有性愛,男人40打後就性慾下降,對住自己件婆更加硬唔起🤭

咁我屬於放蕩定淫蕩呀

回覆 6# sim888 的帖子

你直情兩邊蕩來蕩去!!!

回覆 7# egg29 的帖子

你又知我蕩來蕩去?

引用:
原帖由 sim888 於 2023-12-9 21:55 發表 查看引用來源
咁我屬於放蕩定淫蕩呀
你對波左右fing 就係放蕩,上下咁拋就係淫蕩🤭🤭🤭

回覆 9# 人夫愛人妻 的帖子

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆