上一頁下一頁
發新話題

淫蕩定放蕩如何分辨😅

收藏  |  訂閱
94  12.8k

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2023-12-9 23:25 發表 查看引用來源

你對波左右fing 就係放蕩,上下咁拋就係淫蕩🤭🤭🤭
左右fing 😋小弟今日有得玩

附件

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-12-9 16:00 發表 查看引用來源
男人有下流同風流分別
女人有淫蕩同放蕩分別
女人淫蕩係點?
放蕩又有乜唔同?
家族中的女人包括吖姨同吖姑姑都有相同DNA
就係又玩得又屌得,都唔知佢地係淫蕩定放蕩🤣
聽講經常北上食小鮮肉,男人比錢就風流
女人用錢叫乜?
...
其實我覺得呢兩組詞語根本冇分別

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-12-10 10:33 發表 查看引用來源
嘩⋯富哥,淨係對波都有排玩,都未計埋奶閪😍😆有排先入到正題😆隻鮑驟眼睇好似好多毛😍

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-12-10 10:33 發表 查看引用來源
今日玩呢對?好大對呀!Enjoy!😉

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-12-9 16:00 發表 查看引用來源
男人有下流同風流分別
女人有淫蕩同放蕩分別
女人淫蕩係點?
放蕩又有乜唔同?
...
我自己o既理解:
男人下流即係俾人一種核突o既感覺, 或者係明顯唔尊重女性, 你會對佢敬而遠之
男人風流則係令人又愛又恨, 佢會俾好多假signal 俾你, 令你好似有d 中意人, 想靠近, 又唔敢同佢正式發展
至於淫蕩同放蕩, 兩者好似差唔多卦 夾硬o黎亂up 一下,
蕩即係隨便, "淫" 同 "放" 則前者一定同性有關而後者可以係任何o野
淫蕩係可以好隨便同人上床, 放蕩感覺上可以拍生活上不修篇幅縱情享樂
作為一個對生活有要求o既女人, 衣著打扮又好飲食健康美容又好都要有一定o既standard,
有d 野必須做有d 野絕對唔可以隨便做, 生活放蕩就係理都唔理, 享受左/ 方便左/ 偷懶左有咩問題以後再算,
甚至根本意識唔到呢d 行為/ 生活模式係有問題

引用:
男人有下流同風流分別
女人有淫蕩同放蕩分別
女人淫蕩係點?
放蕩又有乜唔同?
家族中的女人包括吖姨同吖姑姑都有相同DNA
就係又玩得又屌得,都唔知佢地係淫蕩定放蕩🤣
聽講經常北上食小鮮肉,男人比錢就風流
女人用錢叫乜?
...
淫蕩 :
對每次性事都盡情投入, 反應無保留表露出嚟, 唔一定性伴多.

放蕩 :
無指定對手, 非常放任啱就嚟, 有點同濫交相似.

個人意見.

引用:
富哥仔又手執兩球, 可懶爽喎 !

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-12-11 10:02 發表 查看引用來源

富哥仔又手執兩球, 可懶爽喎 !
乳不驚人誓不休🤭

附件

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-12-12 13:05 發表 查看引用來源
乳不驚人誓不休🤭
果然好勁喎!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-10 15:56 發表 查看引用來源
今日玩呢對?好大對呀!Enjoy!😉
就係夠大先可以乳出驚人🤭

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆