上一頁下一頁
發新話題

醫街南街交界千支

收藏  |  訂閱
133  59.5k

回覆 100# Morden-stage 的帖子

Ching 係創   聚  定係 御?

引用:
原帖由 jacky20062008 於 2024-4-4 16:01 發表 查看引用來源
Ching 係創   聚  定係 御?
係麗,記得揸下佢先入閘

回覆 102# jasonoyster 的帖子

多謝Ching 提點。 揸吓先。🤩🤩

搵咗義母傾訴。 lin 同 細妹 算淺色  波算大 所以 狂補鈣。 細妹算緊緻。所以 大大力插。 3魚 ok

引用:
原帖由 jacky20062008 於 2024-4-8 13:26 發表 查看引用來源
搵咗義母傾訴。 lin 同 細妹 算淺色  波算大 所以 狂補鈣。 細妹算緊緻。所以 大大力插。 3魚 ok
good job!請問佢有冇吹呀?

引用:
原帖由 jacky20062008 於 2024-4-8 13:26 發表 查看引用來源
採陽補陰, 師兄要多D幫襯

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2024-4-8 16:50 發表 查看引用來源
good job!請問佢有冇吹呀?
義母有奏樂服務的

回覆 107# ccwu56x2 的帖子

以前可以環保奏樂的,現在要包膠

環保奏樂最舒服,佢識得成條含又唔會碰到牙,同埋會係咁錫你棒身,我讚過佢好識令男人舒服,問佢邊度學架….佢話無師自通嘅😂

引用:
原帖由 corla_coll 於 2024-4-16 22:34 發表 查看引用來源
以前可以環保奏樂的,現在要包膠

環保奏樂最舒服,佢識得成條含又唔會碰到牙,同埋會係咁錫你棒身,我讚過佢好識令男人舒服,問佢邊度學架….佢話無師自通嘅😂 ...
可惜唔係環保演奏

回覆 109# bbb1000 的帖子

佢可能依家生意太好,無吹奏仲要收我500

無下次,正垃圾

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆