上一頁下一頁
發新話題

醫街南街交界千支

收藏  |  訂閱
133  58.6k

引用:
原帖由 scrotum_picker 於 2024-1-3 12:52 發表 查看引用來源
D頭髮真係污糟,都係想洗吓頭,不過佢冇心機洗頭,不斷叫我做按摩,我本身趕時間有嘢做,冇做到。
梗係,洗頭剪髮賺得你幾多錢?
其實佢老 D 定飛帆豉油老 D ?
好似大家差唔多……

聽日睇吓有冇時間,我都體驗下義母 feel 先 😄

引用:
原帖由 bigbig69 於 2024-1-2 15:27 發表 查看引用來源
60幾歲仲同佢打茄輪?唔係啩?
如果自己都60就冇問題嘅🤣

佢個位確實有啲陽,行出行入幾多人。

由於本人缺乏母愛,就搵左義母驅風原本開五魚,我話周圍比你後生都係四五魚,最後三魚包吹成交!(期間有小車)波係大兼真,但難免會下垂….

鮑魚不鬆尚緊(比大鍋黑洞好)
事後吹下水,佢話有唔少 2x 3x 歲後生仔搵佢開大,估唔到咁多人缺乏母愛 😂
年紀應該同飛帆差唔多

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2024-1-5 15:26 發表 查看引用來源
由於本人缺乏母愛,就搵左義母驅風原本開五魚,我話周圍比你後生都係四五魚,最後三魚包吹成交!(期間有小車)波係大兼真,但難免會下垂….

事後吹下水,佢話有唔少 2x 3x 歲後生仔搵佢開大,估唔到咁多人 ...
日本 二母AV 害人不浅,维独孕妇G未玩过 !!! 哈哈 !!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-1-5 18:47 發表 查看引用來源

日本 二母AV 害人不浅,维独孕妇G未玩过 !!! 哈哈 !!!
日本 AV 睇得多,第一次親身上陣感受 60 路義母 😄
孕婦反而好少有

回覆 46# ccwu56x2 的帖子

恭喜師兄食好嘢,有冇話佢似邊個60路女藝人

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2024-1-5 15:26 發表 查看引用來源

事後吹下水,佢話有唔少 2x 3x 歲後生仔搵佢開大,估唔到咁多人 ...
對波有冇大鍋咁大呀?

引用:
原帖由 bigbig69 於 2024-1-5 22:23 發表 查看引用來源

對波有冇大鍋咁大呀?
大鍋大少少

引用:
原帖由 201520152015 於 2024-1-5 19:34 發表 查看引用來源
恭喜師兄食好嘢,有冇話佢似邊個60路女藝人
無喎……

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆