上一頁下一頁
發新話題

好奇一問 : 姐妹們 , 你們對那些男性行業特別有性幻想??? ^.^

收藏  |  訂閱
94  4.2k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-13 13:47 發表 查看引用來源

睇吓個 "被迫" 係去到咩程度啦
我o既假設係已經無法逆轉, 即係說服到對方唔同我發生性行為已經完全百分之一百唔可能
既然係咁的話, 點同老公交代已經唔係問題重心
而又如果呢個 "被迫", 所有利害只係發生o係我一 ...
咁我服侍, 我係個單男, 一定迫你繼續玩多幾次

引用:
原帖由 Mrtap 於 2023-12-13 14:05 發表 查看引用來源
🤔️
好似戴祖儀咁囉,我啱啱IG掃到佢😂
正喎!😉👍

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-12-12 12:38 發表 查看引用來源
小弟係因為睇到呢單新聞 , 所以有呢個疑問 ...
一般都會係肌肉男, 小弟都撈過卑微嘅咕哩, 唔少姑娘同妹妹仔都會借啲意望一望, 小弟只好話「啲汗水充滿住光輝, 會唔會好掁眼 !」

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-13 13:49 發表 查看引用來源

同樣嘅假設其實係好耐之前我都問過老婆,佢嘅答案同你一樣🤣
好老婆呀呢d 😁

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-13 11:46 發表 查看引用來源
見到你地講錫咀錫JJ , 一直有個問題想知唔同人的睇法..........

男女都可以答

如果自己條女同一個唔太熟的男人玩, 當你自己在場的, 但只限一係帶套插, 或者齋吹爆.............

如果你係條女條仔, 你會想條女做邊 ...
我都會選擇帶套,咁我先可以同sl kiss

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-13 14:09 發表 查看引用來源
咁🐍🐍妳feel到啲咩出嚟?🥰😆
頭大囉 😁
持久囉 😁
人品亦唔差,耐心咁教左本宮好多野
唔係都唔會心思思想俾佢插

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-12-12 12:38 發表 查看引用來源
小弟係因為睇到呢單新聞 , 所以有呢個疑問 ...
我係勁鍾意人著西裝(前提係著得好睇,似酒樓部長個d就唔洗客氣
其他職業好似就無咩,可能係細個身邊多肌肉男,睇慣左無興趣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-13 18:34 發表 查看引用來源

頭大囉 😁
持久囉 😁
人品亦唔差,耐心咁教左本宮好多野
唔係都唔會心思思想俾佢插
🐍🐍爽爆啦😍😍😍

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-13 14:10 發表 查看引用來源

咁我服侍, 我係個單男, 一定迫你繼續玩多幾次
其實都係o架, 要睇吓被脅持o既到底係咩o野
假如係一件犯罪證物在你手上, 搞完可以問你攞返之後冇拖冇欠
假如係俾你目擊一d 犯罪行為, 你話獻身俾你之後你會同我保守秘密唔同其他人講,
但搞完一次之後你反口跟住一次又一次咁話如果唔再同你搞你就爆出去,
實在又真係吹你唔脹囉 唯一o既解決方法就係殺左你滅口

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-14 06:17 發表 查看引用來源

其實都係o架, 要睇吓被脅持o既到底係咩o野
假如係一件犯罪證物在你手上, 搞完可以問你攞返之後冇拖冇欠
假如係俾你目擊一d 犯罪行為, 你話獻身俾你之後你會同我保守秘密唔同其他人講,
但搞完一次之後你反口跟住 ...
咁有冇試過玩扮迫姦?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆