上一頁下一頁
發新話題

好奇一問 : 姐妹們 , 你們對那些男性行業特別有性幻想??? ^.^

收藏  |  訂閱
94  4.2k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-14 08:16 發表 查看引用來源
咁有冇試過玩扮迫姦?😉
講起呢樣嘢,有一個時期我同老婆鍾意玩角色扮演,每一日嘅主題通常都係由老婆決定,我扮去賊入屋嘅次數真係多不勝數 🤣。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-14 08:55 發表 查看引用來源

講起呢樣嘢,有一個時期我同老婆鍾意玩角色扮演,每一日嘅主題通常都係由老婆決定,我扮去賊入屋嘅次數真係多不勝數 🤣。
仲有扮乜嘢?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-14 08:16 發表 查看引用來源
咁有冇試過玩扮迫姦?😉
Not exactly 係強姦囉, 都係role play, 不過係果種有痛腳俾人捉住佢要咩service 都只能夠provide 果種

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-14 08:59 發表 查看引用來源

Not exactly 係強姦囉, 都係role play, 不過係果種有痛腳俾人捉住佢要咩service 都只能夠provide 果種
梗係扮啦,不過女嘅要扮到楚楚可憐先吸引!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-14 08:56 發表 查看引用來源
仲有扮乜嘢?😉
嫖客同雞
佢ex同佢
上司下屬

仲有好多🤣

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-14 09:01 發表 查看引用來源

嫖客同雞
佢ex同佢
上司下屬

仲有好多🤣
咁都幾正!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-14 09:00 發表 查看引用來源
梗係扮啦,不過女嘅要扮到楚楚可憐先吸引!😉
吓... 本宮扮開tough 人喎 楚楚可憐o既話只會令隔離個賤人發出豬一樣o既笑聲囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-14 09:20 發表 查看引用來源

吓... 本宮扮開tough 人喎 楚楚可憐o既話只會令隔離個賤人發出豬一樣o既笑聲囉
咁先有反差,所以先要扮吖嘛,同平時冇分別,咁邊駛扮!😬

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2023-12-13 18:32 發表 查看引用來源
我都會選擇帶套,咁我先可以同sl kiss
個口留比SL 專用 ?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-14 06:17 發表 查看引用來源

其實都係o架, 要睇吓被脅持o既到底係咩o野
假如係一件犯罪證物在你手上, 搞完可以問你攞返之後冇拖冇欠
假如係俾你目擊一d 犯罪行為, 你話獻身俾你之後你會同我保守秘密唔同其他人講,
但搞完一次之後你反口跟住 ...
最佳的滅口方法, 係愛愛時女士坐上男士面要佢奶,
奶一陣後, 就坐住唔郁, 用個妹妹焗老佢...........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆