上一頁下一頁
發新話題

好奇一問 : 姐妹們 , 你們對那些男性行業特別有性幻想??? ^.^

收藏  |  訂閱
94  4.1k

好奇一問 : 姐妹們 , 你們對那些男性行業特別有性幻想??? ^.^

小弟係因為睇到呢單新聞 , 所以有呢個疑問 ...

附件

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-12-12 12:38 發表 查看引用來源
救生員
原因: 身材, 衣著問題. 主要係衣著, tshirt 短褲, 露出兩條肌肉腿, 令人聯想咁粗壯o既兩條大腿中間果條小腿係咁都係咁壯囉!
膚色通常又比較黑, 感覺更man 去游水有時會幻想同人/ 俾人搭訕, 之後靜雞雞走去佢地休息室俾佢地砌

企業高層
原因: 現實經常會接觸到呢種人, 去client 辦公室開會, 下午時段果種,
要傾o既o野太多所以過晒時間, 人地d 同事都走晒淨返我地兩個, 對方係果種40多歲有能力有幹勁o既單身漢
講完公事傾閒計, one thing lead to another 情不自禁搞起上o黎
但我一定要o係正式文件簽好晒先會同人做, 唔會用自己身體去傾生意囉, 我唔想工作履歷上有污點

(靜雞雞講, o係一個類似o既場合同場景, 俾一個前client 公司老細口爆過 )

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-12 13:20 發表 查看引用來源

救生員
原因: 身材, 衣著問題. 主要係衣著, tshirt 短褲, 露出兩條肌肉腿, 令人聯想咁粗壯o既兩條大腿中間果條小腿係咁都係咁壯囉!
膚色通常又比較黑, 感覺更man 去游水有時會幻想同人/ 俾人搭訕, 之後靜雞雞走 ...
咁咪人材兩得!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-12 13:22 發表 查看引用來源
咁咪人材兩得!😉
財色兼收至o岩!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-12 13:56 發表 查看引用來源

財色兼收至o岩!
咁又係!😬

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-12-12 12:38 發表 查看引用來源
1)不過有時見到D消防員好靚仔同好大隻
2)做gym見到好大隻,忍唔住望下

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-12 13:20 發表 查看引用來源

救生員
膚色通常又比較黑, 感覺更man 去游水有時會幻想同人/ 俾人搭訕, 之後靜雞雞走 ...
🐍🐍⋯⋯如果比妳遇到哩兩型男性開戰咪不得了😂😂😂

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-13 06:00 發表 查看引用來源
🐍🐍⋯⋯如果比妳遇到哩兩型男性開戰咪不得了😂😂😂
本宮未拍拖單身果陣成日朝早自己一個去游水
一大早泳池人真係唔多, d 救生員都係o係度hea, 真係有諗過搵個搭吓訕囉
想扮打招呼開始先, 然後r 水吹, 扮晒野咁請教 "你地游水咁叻點樣練返黎",
"一次可以游幾多個塘", "可以游幾快" 之類, 然後睇吓會lead to 咩野情況

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-13 06:23 發表 查看引用來源

本宮未拍拖單身果陣成日朝早自己一個去游水
一大早泳池人真係唔多, d 救生員都係o係度hea, 真係有諗過搵個搭吓訕囉
想扮打招呼開始先, 然後r 水吹, 扮晒野咁請教 "你地游水咁叻點樣練返黎",
"一次可以游幾 ...
最終梗係怕羞妹啦⋯⋯係咪冇發生到?🥰😆

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-13 10:22 發表 查看引用來源
最終梗係怕羞妹啦⋯⋯係咪冇發生到?🥰😆
應該冇啦,有佢都應該分享咗!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆