上一頁下一頁
發新話題

好奇一問 : 姐妹們 , 你們對那些男性行業特別有性幻想??? ^.^

收藏  |  訂閱
94  4.1k

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-13 11:00 發表 查看引用來源
師兄你好了解🐍🐍🤣🤣🤣
傾咗咁耐多多少少總有啲嘅!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-13 11:03 發表 查看引用來源
傾咗咁耐多多少少總有啲嘅!😬
唔知話唔話你o岩好
純粹只係師兄講錫嘴嘴, 忽然諗起睇過有關o既咁樣一篇野咋, 並不代表本宮立場

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-13 11:23 發表 查看引用來源

唔知話唔話你o岩好
純粹只係師兄講錫嘴嘴, 忽然諗起睇過有關o既咁樣一篇野咋, 並不代表本宮立場
咁想🐍🐍錫咀仔🥰😍😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-13 11:23 發表 查看引用來源

唔知話唔話你o岩好
你都幫過好多唔係情人嘅男人含啦,所以我覺得兩樣比你揀會揀錫JJ!😬

見到你地講錫咀錫JJ , 一直有個問題想知唔同人的睇法..........

男女都可以答

如果自己條女同一個唔太熟的男人玩, 當你自己在場的, 但只限一係帶套插, 或者齋吹爆.............

如果你係條女條仔, 你會想條女做邊樣 ?
又或者你係條女, 你又會選擇做邊野 ?

有綠奴心態的, 唔計算在內

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-13 11:46 發表 查看引用來源
見到你地講錫咀錫JJ , 一直有個問題想知唔同人的睇法..........

男女都可以答

如果自己條女同一個唔太熟的男人玩, 當你自己在場的, 但只限一係帶套插, 或者齋吹爆.............

如果你係條女條仔, 你會想條女做邊 ...
我會選擇條友帶套插自己條女.....

因為心理上個男人條野冇直接掂到自己條女............

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-13 11:46 發表 查看引用來源

男女都可以答

如果你係條女條仔, 你會想條女做邊 ...
可唔可以兩樣都吾揀🤣🤣🤣

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-13 11:30 發表 查看引用來源
你都幫過好多唔係情人嘅男人含啦,所以我覺得兩樣比你揀會揀錫JJ!😬
所以咪話不代表本宮立場囉!
其實又未至於話嘴嘴同JJ 之間我一定會揀JJ, 但既然幫得對方含而且絕大部份係冇洗過o既
食人口水尾係等閒事, 鍚嘴嘴係嘴唇同兩條脷o既接觸, 呢d 都唔係性器官
雖然性行為時會用到但我唔覺得係囉! 即係要講o既話, 輪到腳趾都未輪到個嘴啦
對男性友人會伸脷做鬼臉同人玩, 但絕少機會會除鞋伸隻腳去人地面前o架嘛
所以散餐/ 性伴, 只要同人有抽插果種性行為, 我都會同人嘴

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-13 11:50 發表 查看引用來源
可唔可以兩樣都吾揀🤣🤣🤣
可以就唔洗問啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-13 11:51 發表 查看引用來源

所以咪話不代表本宮立場囉!
其實又未至於話嘴嘴同JJ 之間我一定會揀JJ, 但既然幫得對方含而且絕大部份係冇洗過o既
食人口水尾係等閒事, 鍚嘴嘴係嘴唇同兩條脷o既接觸, 呢d 都唔係性器官
雖然性行為時會用到但 ...
認同,

都玩得就要放盡去玩..............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆