上一頁下一頁
發新話題

好奇一問 : 姐妹們 , 你們對那些男性行業特別有性幻想??? ^.^

收藏  |  訂閱
94  4.1k

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-13 11:46 發表 查看引用來源
見到你地講錫咀錫JJ , 一直有個問題想知唔同人的睇法..........

男女都可以答

如果自己條女同一個唔太熟的男人玩, 當你自己在場的, 但只限一係帶套插, 或者齋吹爆.............

如果你係條女條仔, 你會想條女做邊 ...
真心講寧願個男人帶套屌條女

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-13 12:01 發表 查看引用來源

真心講寧願個男人帶套屌條女
有冇原因 ?

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-13 11:46 發表 查看引用來源
如果自己條女同一個唔太熟的男人玩, 當你自己在場的, 但只限一係帶套插, 或者齋吹爆.............

如果你係條女條仔, 你會想條女做邊樣 ?
又或者你係條女, 你又會選擇做邊野 ?
要先理順一下d 關係 你太多 "條仔" "條女" 啦睇到有d r 頭!
首先要假定我知情+在場+同意過
老公要同另一個女人有性行為, 我唔參與其中的話, 我希望係帶套插
侵埋我玩 mff, 又假設我對呢條女印象ok, 我希望條女吹爆佢, 然後我會同條女打車輪
但當然唔會咁簡單便宜佢啦 整個性行為要跟足 SOP 進行
我要打佢patpat, 當然佢想打我o既話我都會俾佢, 唔得淨係同我老公玩, 三個人含吹奶啜拮拮全部要做足晒

如果我係果條女, 好老實講就根本唔會有呢件事發生囉
本宮係可以好隨便 (單身果陣), 但一定唔碰已經有女朋友/ 老婆o既男人

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-13 12:08 發表 查看引用來源

有冇原因 ?
好難解釋俾你聽,如果我代入呢個場景,我直覺會想咁做。
應該咁樣講,我唔介意佢以前幫人環保吹,但同我一齊之後唔想佢做呢樣嘢。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-13 12:22 發表 查看引用來源

要先理順一下d 關係 你太多 "條仔" "條女" 啦睇到有d r 頭!
首先要假定我知情+在場+同意過
老公要同另一個女人有性行為, 我唔參與其中的話, 我希望係帶套插
侵埋我玩 mff, 又假設我對呢條女印象ok, 我希望條女 ...
要先理順一下d 關係 你太多 "條仔" "條女" 啦睇到有d r 頭!  ................. 只係3人, 男女係一pair , 另一位係單男
首先要假定我知情+在場+同意過 ............... 個pair 的男人係知情, 在場亦同意

老公要同另一個女人有性行為, 我唔參與其中的話, 我希望係帶套插 ............... 現在的問題只係女方同單男做 , 老公在場 , 你可2選1 同單男帶套插 定 含到爆 ?

侵埋我玩 mff, 又假設我對呢條女印象ok, 我希望條女吹爆佢, 然後我會同條女打車輪 ............ 指定係 mmf , 你同個單男唔太熟, 真係要是要做, 你會選擇齋吹到佢爆 定 佢帶套比佢插

但當然唔會咁簡單便宜佢啦 整個性行為要跟足 SOP 進行
我要打佢patpat, 當然佢想打我o既話我都會俾佢, 唔得淨係同我老公玩, 三個人含吹奶啜拮拮全部要做足晒

如果我係果條女, 好老實講就根本唔會有呢件事發生囉 ...............
本宮係可以好隨便 (單身果陣), 但一定唔碰已經有女朋友/ 老婆o既男人 .................. 假設性問題 , 唔好理係點解會發生

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-13 12:23 發表 查看引用來源

好難解釋俾你聽,如果我代入呢個場景,我直覺會想咁做。
應該咁樣講,我唔介意佢以前幫人環保吹,但同我一齊之後唔想佢做呢樣嘢。
我諗我明白你, 因為我都係選單男帶套自己條女

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-13 12:51 發表 查看引用來源

我諗我明白你, 因為我都係選單男帶套自己條女
其實調返轉如果我係個單男都應該想咁做

或者問題簡單化d..............

如果你條女被人強迫去做, 但可以比佢選擇 帶套插 定 含到爆............. ( 你是不在場的 )

如果你係女方, 你會選擇比個男人做邊樣 ?
如果女方事後講返你知 , 你想女方最好係選擇左邊樣 ?

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-13 12:49 發表 查看引用來源

要先理順一下d 關係 你太多 "條仔" "條女" 啦睇到有d r 頭!  ................. 只係3人, 男女係一pair , 另一位係單男
首先要假定我知情+在場+同意過 ............... 個pair 的男人係知情, 在場亦同意

老公 ...
哈哈完全搞錯晒添

如果係咁o既話, 毫不猶豫一定係揀俾單男帶套插我啦!
剛吹爆過另一個男人, 老公肯定唔想鍚我囉, 倒不如俾另一個男人插, 然後吹爆老公
反正佢都係果種中意口爆多過中出十倍o既男人, 應該冇所謂卦

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-13 12:54 發表 查看引用來源

其實調返轉如果我係個單男都應該想咁做
個單男的一定係咁想

但現在只係討論個pair 男女的各自想法

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆