上一頁下一頁
發新話題

好奇一問 : 姐妹們 , 你們對那些男性行業特別有性幻想??? ^.^

收藏  |  訂閱
94  4.1k

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-13 12:49 發表 查看引用來源

要先理順一下d 關係 你太多 "條仔" "條女" 啦睇到有d r 頭!  ................. 只係3人, 男女係一pair , 另一位係單男
首先要假定我知情+在場+同意過 ............... 個pair 的男人係知情, 在場亦同意

老公 ...
又如果係百分之百純屬假設, 我會順便假設埋個男人乾乾淨淨冇病冇痛,
然後唔戴套插我一輪再俾我吹爆

回覆 2# 蛇貴妃 的帖子

你試過企業高層?

有啲女仔真係會為咗條職業而做

曾經約過一個人妻,都難就時間約到,就算傾到慶合合,無套制服帶出黎,佢寧願唔約

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-13 13:01 發表 查看引用來源

哈哈完全搞錯晒添

如果係咁o既話, 毫不猶豫一定係揀俾單男帶套插我啦!
剛吹爆過另一個男人, 老公肯定唔想鍚我囉, 倒不如俾另一個男人插, 然後吹爆老公
反正佢都係果種中意口爆多過中出十倍o既男人, 應該冇所 ...
係我問寫得差

同 SL傾過e 個問題

SL 就選擇含到爆 .................. 因為佢覺得冇真係同個單男人發生過性行為
我就選擇佢比人帶套插............ 因為帶左套, 用亞Q 精神 去念, 果個男人條野係冇掂過佢

引用:
原帖由 Mrtap 於 2023-12-13 13:09 發表 查看引用來源
你試過企業高層?

曾經約過一個人妻,都難就時間約到,就算傾到慶合合,無套制服帶出黎,佢寧願唔約
你著制服?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-13 13:03 發表 查看引用來源

又如果係百分之百純屬假設, 我會順便假設埋個男人乾乾淨淨冇病冇痛,
然後唔戴套插我一輪再俾我吹爆
但開始時你係被迫同個單男去做

但心理上又會想點同老公交代

然後唔戴套插我一輪再俾我吹爆.................個單男更加想

回覆 44# licklickson 的帖子

係呀,唔俾除😂

都唔知係我屌佢,定套制服屌佢

引用:
原帖由 Mrtap 於 2023-12-13 13:20 發表 查看引用來源
係呀,唔俾除😂

都唔知係我屌佢,定套制服屌佢
咁佢值唔值得屌先!😉

引用:
原帖由 Mrtap 於 2023-12-13 13:09 發表 查看引用來源
你試過企業高層?

唔多, 三兩個啫 但講明先 - 同業績冇關o既, 我果陣已經唔需要meet target, 至少唔係個人target 啦
純粹係興之所至卦, 任務已經完成心情輕鬆, 兩杯酒落肚講吓d 敏感話題之後特別有mood
而且都係自己單身o既時間, 果種防備心亦冇咁重囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-13 13:32 發表 查看引用來源

唔多, 三兩個啫 但講明先 - 同業績冇關o既, 我果陣已經唔需要meet target, 至少唔係個人target 啦
純粹係興之所至卦, 任務已經完成心情輕鬆, 兩杯酒落肚講吓d 敏感話題之後特別有mood
而且都係自己單身o既時間, ...
咁係邊個食邊個?😬

回覆 47# licklickson 的帖子

對腳不得了,不過佢只係對套制服有興趣,又難約,過一排就不了了之

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆